Hur man köper namn varumärke skor för billiga

 

1.

Spela som moster Margaret och klipp de kupongerna! Söndagsannonserna i ditt lokala papper är tillräckliga. I dessa kataloger som stryker upp din Life and Times-sektion är nycklarna till en extra 20\% rabatt på en redan reducerad vara. Om du är väldigt lycklig kan du hitta halvvägs eller mer på stora varuhus (det här brukar ske i slutet av en säsong). Du klämmer fast, min lilla imps, du klippar som du aldrig klippt förut! Ett annat bra ställe att se är internet. Slumpmässigt googling 'kupongskor' eller att få mer specifika med vilket märke eller lagra dig, kan du ta upp många kuponger som du annars inte skulle veta om. Få kreativ med dina sökningar och hitta de här erbjudandenen!

2.

Var uppmärksam på stor försäljning! I varje varuhus kommer det alltid att finnas semesterförsäljning. Jag menar, varje semesterförsäljning. Jag gick en gång till en Groundhog Day-försäljning på Dillards och gjorde några söta Frye Boots för en löjlig stjäl. Vi pratar hundratals. Jag svär, jag kände mig som en brottsling. En enorm semester eller säsong sänd eller röd prick eller lila folk äter försäljning kombinerat med de kuponger som du har färgkodat och kategoriserats efter butik och datum, och du kan få några seriösa bragging rättigheter. Tänk på det: söta, strappy heels, 60\% rabatt, ytterligare 20\% rabatt när du använder ditt butikskreditkort och en kupong för $20 av allt i butiken. De 'betalar nu praktiskt taget dig för att se bra ut för din semesterfest eller cocktailparty eller dina barn' glass sociala eller laundromat. Vad som helst. Du kommer att se fantastisk och ha tillräckligt med kvar för att få en pedikyr.

3.

Trolla alla de små sidogatbutikerna som ströms om i varje stad. De har alltid bästa skor av lite litet känt för den lilla mannen men sökt ut av människor i den kunskapsdesigner som ingen annan kommer att ha men lyckliga lilla dig. Om du ofta brukar dessa små butiker lära känna de ägare som alltid oundvikligen kör butiken är enbart handgjord. Var snäll mot dem och de ska skänka sina rikedomar, eller deras bästa handlar för sina bästa saker. Vissa butiker säljer försiktigt merch. Även ett begagnat par Christian Louboutin Heels är fortfarande ett par Christian Louboutin Heels .

4.

Ta tag i skorna och packa dem under din skjorta, låtsas att du går in i arbetskraft och rinner ut där som ditt förflutna har bara hunnit ta dig. Jag mår. Jag är. Eller är jag? Ja, jag är. Hmmmmmm ...

5.

Ett ord. Ebay. Låt mig säga det igen. Jag älskar Ebay för all sin skönhet. Du hittar något från oxblood Doc Martens ca 1990 till Manolo Blahnik pom pom spike heels. Vad du vill ha, någon har och de vill sälja den till dig. Men varnas! Köp från Power Sellers eller en väldigt mycket välskötta säljare bara som du kan skruvas ur de härliga plattformen träskläder utan förklaring. Det är som att rånas när du inte ens har haft det i första hand. Läs din säljare feedback och betala uppmärksamhet på deras andel av bra betyg i motsats till dålig. Använd också Paypal och inget annat. Inga personliga kontroller, inga kreditkortsnummer, inga postanvisningar, inga bytesbyxor. Bara Paypal. På så sätt är du försäkrad mot att du förlorar din deg till dåliga säljare. Om du använder det klokt kan Ebay öppna din garderob till helt nya världar av high end-skor för mindre än återförsäljare.

Skor. Du måste få ett par eller två ... eller nittionio. De är en modern nödvändighet som luft eller skydd eller kli muffins för regelbundenhet. Alla behöver dem, så varför inte ett par som verkligen slår folk ut? kan göra en annars tråkig outfit intressant och kan lägga vingar på en ängel. Kanske det 'en ringande klocka ... vad som helst, skor reglerar. Läs vidare för att ta reda på hur du letar efter och förstör de bästa fynden.