Hur man väljer en replika Designer Handbag Säljare

 

1.

Granska bilderna som säljaren laddar upp av handväskorna och jämföra dessa bilder med andra produkter som finns tillgängliga från den säljaren. Du vill ha en säljare som använder unika bilder varje gång och inte samma bilder för hela försäljningen. Lager bilder kan indikera att den faktiska produkten skiljer sig från vad som visas.

2.

Leta efter tecken på skada på fotot och kontrollera om det finns taggar som är fästa på väskan . Detta gör att du kan se villkoret och se till att väskan är helt ny, vilket säljaren borde garantera.

3.

Köp från säljare i USA och helst nära din plats. Frakt från ett främmande land är ganska dyrt trots allt. Viktigare är att USA: s regering bryter ner på olämplig import, och du kan förlora dina pengar i en internationell försäljning.

4.

Läs vad andra kunder har att säga genom att titta på recensioner och återkopplingen de lämnade. Om du ser ett antal tidigare kunder som klagar på handväskans kvalitet och den dåliga servicen som de fått, tittar du fortfarande.

5.

Se vad säljarna säger om sina handväskor innan du köper. Säljaren som använder en tydlig beskrivning av påsen och information om fraktkostnader är mer pålitlig än säljaren som hänvisar till bilderna.

6.

Kolla in returpolitiken av säljarna och se till att de tillåter återbetalningar eller utbyten. Om handväskan kommer i dåligt skick eller har allvarlig skada, vill du vara säker på att du kan returnera den.

Tips och varningar

  • Köp inte falska designer handväskor från någon säljare. Detta anses vara en olaglig verksamhet för både säljaren och köparen. Istället ska du köpa påsar som annonseras som 'replika' eller som 'inspirerad av' en viss designer.
  • Köp aldrig av en gränd eller från bagage till någons bil. Det finns ingen returpolitik , och du är mycket mer sannolikt att få en falsk väska snarare än en replika.
  • Replikar av designer handväskor är för tillfället ett hett biljettobjekt med tusentals människor som säljer produkterna. Men det sista du vill ha är en handväska som faller iväg direkt efter att du köpte den. Så du behöver hitta en ansedd säljare och en med en historia om att erbjuda bra produkter.