London Street frisyrer för män

  Den brittiska gata mannen söker efter ett frisyr efter ett stilfullt, kantigt utseende som är stilfullt men fräckt med tillräckligt krydda för att lägga till intrig. Dessa stilar sträcker sig från militaristiska utseende till långa lockiga lås som påminner om 80-talets rock 'n' -rulle. Så ta ut fransarna, spikarna, skålen och falkhuggarna om du är på marknaden för en gatumarknad i London.

Rakad

Den rakade looken använder en rakhyvel eller rakblad för att klippa håret kort till hårbotten. Annars känd som den militära klippningen gör det inte bara tidigt på morgonen rusar en bris, men lägger till en chic, ingen nonsens leta efter mer allvarliga män.

Crew Cut

Det här utseendet är fortfarande super kort men lämnar ungefär en fjärdedel av ett tum hår. Ibland är den här klippningen längre i ryggen och ser snyggare ut med gel för en just-showered look hela dagen.

Flattop

Som namnet antyder sänker denna stil toppen av håret i ett platt utseende, det här ser bäst ut med medellångt hår, inget för länge, annars kan den här stilen överväldiga dina egenskaper. Sidor och baksida är vanligtvis korta eller raka. Gelling toppen ger en indie-rock eller punk- rock ser och ser bäst ut med rakt eller vågigt hår.

Mullet

Ah, den berömda mullet. Medan fortfarande karaktäristiskt '70s och 80s' lägger till en punk rock street stil när moused eller gelé för dem som går genom Londons gator. Detta utseende är kortare framför och på sidorna och längre hår framför, brukar sträcka sig över halsen. Längre hår ser sofistikerat ut med fransar och fjäderändar, speciellt i kombination med lager på toppen och på sidorna. Denna stil ser bäst ut med rakt och vågigt hår.

Bowl Cut

Medan en gång användes med en faktisk skål, har denna stil kommit långt. Sax har ersatt den älskade skålen, men stilen är fortfarande densamma. Denna utseende är kort på sidorna och på baksidan medan den är likadant lika lång ovanpå. Detta är ett dramatiskt utseende och ser bäst ut med rakt hår.

Rock Star

Rockstjärnans utseende är bäst på medium eller långt hår. Tänk '80-talsrock med mindre frizz och galna krullar. Idag spelar rockstjärna med skrynkliga skikt, fransar, spikar, texturerade lås och släta krullar och vågor.

Faux Hawk

Faux Hawk är en mycket populär stil som kombinerar indierock med en emo stil för en tuff kille. För att perfekta denna stil ska håret ha en medelstor längd på toppen så att den kan svepas in i en mittspik med vax eller gel. Håret ska vara kortare på baksidan och på sidorna.

Classic

Denna stil har kortare rygg med sidoförbränningar och en längre topp. Det här är den mest mångsidiga stilen, eftersom den kan gellas ner, spikas, sveps till sidan, tippas för ett sänghuvudutseende eller sliten platt. Håret är avsmalnande och skär i närheten av öronen. Det kan också skiktas med en frans och ser bäst ut med rakt eller vågigt hår.