Så här väljer du klädfärger som kompletterar vitt hår och mörka ögon

 

1.

Skilja dig själv från dina favoritfärger och vilka färger som finns för närvarande i din garderob.

2.

Titta på ditt hår i spegeln . Bestäm om den är vit eller om den har en krämig gul gjutning till den.

3.

Ta bort alla spår av smink.

4. < / p>

Titta på dina ögon i spegeln. Är de djupbruna eller har de en guldgjuten?

5.

Kontrollera din huds undertoner. Ser du guld, peachy, beige eller blåaktig nyans?

6.

Välj mjuka jordtoner om du har vitt hår med en krämig gjuten, gyllene bruna ögon och guld eller peachy undertoner till din hud. Leta efter bruna, gulgröna grönsaker, apelsiner, persikor och lätta kameler. Grays, navys, taupes och pinks gör att du ser livslös ut. Använd bara svart för byxor eller kjolar.

Välj elfenben, aprikos, tenn, krämig beige, mediumbrun, violett blues och ljusguldgula om du har guldbrunt hår , gyllene bruna ögon och persika eller gyllene undertoner på din hud. Marinblå och varma grisar fungerar bra för dig, men svart och vin kommer att göra dig sallow.

8.

Välj ljusa färger om du har vitt hår och mörkbruna ögon, brun eller oliv hud, eller blåaktig undertoner till din hudfärg. Leta efter livliga primära färger inklusive blå röda, royal blues, smaragdgrönsaker och citrongula. Du kommer att se dynamit i svart och vitt, och isiga pasteller kommer att lysa upp dig.

9.

Gå och du är beväpnad med personlig bemyndigande. och använd det!

10.

Försök på färger som du har bestämt dig för att passa dig väl. Steg ut ur omklädningsrummet i ljus som är så nära dagsljuset så är det möjligt, be om en ärlig åsikt från en vän eller försäljare.

Tips och varningar

  • Experiment. Det finns en miljon färger där ute; om du är osäker på vilken som är rätt för dig, prova den och få några åsikter.
  • Färgblind? Hitta någon du litar på, ge henne din lista med färger och hjälp henne med att välja de nyanser som är mest komplementära för dig.
  • Om du hittar en färg som du gillar är utanför ditt sortiment, överväga det för byxor eller en kjol. Håll det långt borta från ditt ansikte.
  • Förbättra din skönhet genom att klä dig i kläder som bäst kompletterar din färgning. Hitta färger som accentuerar dina unika egenskaper och gör klä på morgonen snabbt och enkelt.