Detox Body Wraps hemma

 

Förberedelse

Ta ett bad eller en varm dusch för att öppna porerna och bidra till att öka absorptionen. Använd en tvättduk eller buffpuff för att exfoliera din kropp före omslaget. Du kommer att vilja hålla rummet varmt, eftersom din kropp blir våt under förpackningsförfarandet. Drick 8 oz vatten med 2 oz citron före, under och efter förpackningsförfarandet för att spola toxiner.

Clay Wrap

Prova en hemlagad lera kroppsfolie. Enligt healthrecipes.com kan du kombinera 2 koppar bentonitlera med 4 koppar vatten, 4 msk olivolja och 1/2 kopp havsalt. Lös havsaltet i kokande vatten och rör om resten av ingredienserna tills blandningen förtorkar. Vänta tills blandningen svalnar tills den är ljummet, applicera sedan på kroppen som börjar vid anklarna och arbeta upp till axlarna. Wrap yourself som du applicerar leran (ungefär en kvadratmeter i taget) i Saran Wrap eller tygdukblad (köp i en skönhetsbutik eller online). Lägg på en handduk, gammalt ark eller annat bekvämt område och låt blandningen sitta i en timme eller två. Du kan gå runt under kroppsförpackningsproceduren, men det kan bli rörigt.

Kaffeomslag

En kaffekroppsfolie hjälper till att ta bort gifter också. Koffeinen i blandningen verkar som ett stimulerande medel för att uppmuntra blodcirkulationen och frisättningen av toxiner. Tång och eukalyptus verkar för att mildra huden och hjälpa till att släppa ut gifter också. Brew upp till 60 oz kaffe för att utföra kroppsförpackningsproceduren. Vänta på grunderna att svalna till rumstemperatur och blanda sedan med 1 msk tångolja, 1 msk olivolja och 1 msk eukalyptusolja. Dessa ingredienser kan köpas i hälsobutikaffärer eller online. Blanda för att bilda en pasta. Lägg ner en stor handduk eller ett lakan och börja med anklerna, applicera kaffeblandningen och linda varje 1-fotsektion av kroppen när du går med Saran Wrap eller tygförpackningsmaterial. Låt blandningen sitta i 30 minuter till en timme.

Avlägsnande

Ta bort Saran Wrap eller trasaomslag i duschen eller badkaret. Ta en varm dusch och tvätta med en kroppsvätande badgel för att mildra huden. Skölj väl och följ med en kall sköljning för att stänga porerna. Applicera lotion i kroppen för att öka hudmjukheten och lås i fukt omedelbart efter duschen. Du kan avgifta huden genom att utföra ett hemtråd på hemmet. De avser att avlägsna toxiner genom att minska fettbutiker som kan bidra till toxisk ackumulering. Dessutom hävdar kroppen omslag på tonen och fastar huden genom att minska uppblåsningen och öka kollagenproduktionen.