Fördelar med Depilatory Cremer

  Depilatory cream är en formel som avlägsnar hår genom användningen av kemikalierna kalciumtioglykolat och natriumtioglykolat. Dessa kemikalier löser upp keratinet i håret, vilket smärtfritt tar bort det vid eller strax under hudens yta. Vid användning av depilatory krämer bör du alltid prova en liten fläck av huden först för en allergisk reaktion.

Lätt att använda < / h2> Det är extremt lätt att använda en hårborttagningskräm. När det gäller vaxning och rakning måste du oroa dig för smärtan att dra ut håret eller skära dig själv. Med en sköljande grädde gnuggar du det bara på det område där du vill ta bort håret och vänta. De flesta tillverkare föreslår att de väntar tre till sex minuter. När tiden är klar sköljer du bara kräm och hår med varmt vatten. På under 10 minuter är du hårlös och silkeslen.

Resultat längre än

Jämfört med rakning, varar resultaten av depilatory krämer längre. Rakning skär håret på hudnivå, eller över det om rakhyvel är matt. Depilatory cream löser upp allt håret som berörs, så att du får en mycket jämn, jämn finish. Eftersom din hud förblir hårlös längre, behöver du inte använda depilatory cream så ofta, vilket också innebär att du inte behöver köpa det så ofta. Depilatory cream är redan billigt och lättillgängligt vilket gör det mer ekonomiskt än rakning.

Det är bra för huden

Nyare moderna formuleringar av depilatory krämer är speciellt formulerade för att återfuka huden när du väntar på det arbeta dess magi. Det här är att hålla din hud frisk genom att förhindra att den kemiska formeln torkar ut det. Dessutom, eftersom sköljande krämer löser upp håret, tar det också bort det yttre lagret av död hud som exfolierar.

Kan användas i Läckra områden

Depilatory krämer är lättare att använda i vissa besvärliga områden, till exempel din bikini-region. Att använda en rakhyvel ner nedan kan vara svårt på grund av udda vinklar och svårtillgängliga platser. Allt du behöver göra är att gnugga grädden och vänta.