Hur man tar bort rumpor hår

 

1.

raka din skinkor. Efter en dusch eller bad, applicera rak grädde till området. Använd en skarp rakhyvel, raka håret i sektioner. Var extra försiktig i känsligare områden. Fuktar med lugnande grädde efteråt.

2.

Vaxa skinkorna. Medan du kan köpa hemvaxningssatser är det oftast bättre att se en professionell. En salongvakt kommer att värma vax, sprida den i en tunn remsa, låt den torka och riva av den. Medan denna process är smärtsam och orsakar irritation efteråt, håller det håret längre bort än rakning.

3.

Prova hårborttagningskräm, som du hittar i din lokala apotek. Använd helst ett märke som är formulerat för känslig hud. Följ anvisningarna på rutan för att ta bort håret under din dusch eller bad. Det handlar vanligen om att applicera grädden generellt, vänta några minuter och torka av håret. Lämna inte grädden för länge eller riskera att skada huden.

4.

Få laserbehandlingar. Den här dyra och professionella metoden innebär många smärtsamma sessioner, men det kommer permanent Ta bort håret från dina skinkor. Endast licensierade proffs kan utföra laser hårborttagning.

5.

Be någon att plocka skinkorna åt dig, eftersom det är omöjligt att göra dig själv. Fråga din vän att använda pincett för att ta tag i basen av varje hår och smyga ut det. Plockning är smärtsamt, svårt och tidskrävande. Det är billigt och håret tar lång tid att växa tillbaka.

Många väljer att ta bort hår från olika delar av kroppen, ofta för komfort eller estetiska skäl. Du kan ta bort hår från skinkorna på många sätt på samma sätt som du tar bort hår från andra områden, men det kräver mer försiktighet. Hud på skinkorna och nära skönhetsområdet är känsligare och mer benägna att uppvisa negativa reaktioner på olika avlägsnande metoder.