Kan du använda Coach Presentkort på Coach Outlet?

 

Inköp

Coach-presentkort kan köpas på Coach-webbplatsen eller hos din lokala Coach-återförsäljare eller Coach Factory Store. Du kan välja den angivna summan du vill ge, från $25. Kuponger får inte användas för köp av presentkort.

Återlämning hos Coach Factory Stores

Coach-presentkort inköpta via American Express-poäng kan inte lösas in hos Coach Factory Stores. Var noga med att titta på baksidan av ditt presentkort, eftersom det kommer att anges om det köptes via American Express-poäng. Dessa presentkort är endast inlösenbara hos Coach-butiker - inte hos varuhus som bär varumärket Coach eller hos en Coach Factory Store. Alla andra Coach-presentkort kan lösas in på Coach Stores och Coach Factory Stores i USA. Du kan också lösa in ditt presentkort på Coach online eller via telefon.

Historia

Coach har varit i affärer sedan 1941, när Coach-produkterna först skapades och utvecklades på Manhattan i New York City. Sedan dess har Coach och Coach Factory Stores, som innehåller tillbehör till lädervaror, vuxit till över 400 butiker i USA och Kanada i kombination. Med helgdagarna runt hörnet tänker alla på en inköpslista, och det innehåller ofta presentkort. De flesta butiker erbjuder presentkort som ett alternativ till specifik gåva, och Coach-presentkort kan vara den perfekta lösningen för dem som är nära dig. Du bör dock vara medveten om begränsningar för att lösa in vissa kort.