Klänningar som smidigare päronformade kvinnor

  Alla kvinnor har unika kroppar av olika storlekar och proportioner. Vi alla har en önskan att se bra ut och därför söka klädstilar som passar och smickar våra kroppar det bästa vi vet hur. De bästa klädstilarna är inte de som gömmer våra funktioner, men markerar de bästa medan de smickrar de andra.

Wrap Dresses

Wrap Dresses är en universellt smickrande klädstil för alla former, inklusive päronformer. Detta beror på att klädseln är skuren och sys för att skapa illusionen av en timglasform på vilken kvinna som helst. Den bästa wrap klänningen för en päronformad kvinna att leta efter är en som samlar i midjan, vanligtvis med en justerbar slips. Det behöver passa snyggt i det övre området och midjan, men flamma på kjolen för att skumma över den nedre regionen.

Ärmlös Klänningar

Ärmlös klänningar, speciellt halter-top stilar, är bra för att visa en fin topp och torso. Ärmlös stil har en tendens att visa upp armarna och axlarna, men om en päronformad kvinna har tränat och har vackert tonade armar och axlar, lyfter en halter-topp stilklänning hennes kropps mest smickrande egenskaper.

A- Linjeklänningar

A-line klänningar är mindre och snyggare på toppen, men flar ut i A-form vid kjolen. A-line klänningar skimrar över de nedre områdena för att dölja höfterna och låren, ritning Uppmärksamma överkroppen istället. Leta efter en A-linje klänning med V-nacke eller fyrkantig halsringning att smickra det övre området och markera de här funktionerna.