Så här använder du Clairol Född Blond Toner

 

1.

Sätt på en smock och del ditt rena, torra hår i fyra sektioner med hårspännen. Separera framsidan av ditt hår i två sektioner och dela den mörkaste delen av hårets baksida i ett avsnitt och allt resterande hår i det fjärde och sista avsnittet.

p> Sätt på plasthandskar och fyll i flaskflaskan från satsen med ljusspjället. Skaka pulvret noggrant innan det hälls i krämflaskan.

3.

Skaka flaskan med grädde och pulver tills de kombineras. Lägg i ljussprutan i flaskan och skaka i 30 sekunder för att kombinera innehållet helt.

4.

Avbryt en u0026 frac14; bred del av hårets mörkaste del med sax och täcka håret med grädden från flaskan. Låt håret lätta i 20 minuter.

5.

Torka av grädden från en liten del av håret för att kontrollera färgen med en fuktig pappershandduk. Om det inte är så lätt som du vill, använd på nytt och kontrollera om 5 minuter tills rätt färg uppnås. Det här är den tid du kommer att använda.

6.

Applicera krämblandningen i håret, börja med den mörkaste delen och arbeta upp till det lättaste. Du bör applicera grädden 1 tum från rötterna och arbeta hela vägen till hårets ände.

Kontrollera ditt hår efter halva tiden har passerat för att säkerställa att en orange färg har utvecklats. För en 60 minuters lättnadstid, kontrollera ditt hår efter 30 minuter. Om ditt hår inte har nått den orangefärgen, applicera mer grädde.

8. Applicera kräm på 1 tums hår från roten nere, börja med den mörkaste delen mot lättast när resten av ditt hår har nått den orangefärgade scenen.

9.

Kontrollera hårets framsteg genom att torka om det igen, efter det att full belysningstid har gått. Kontrollera håret igen var 5: e minut tills ljusets fullständiga effekt uppnås, men vänta inte längre än 1 och 12 timmar.

Skölj håret ordentligt i Duschen tills vattnet är klart. Följ sköljningen med en balsam som är utformad för att återfuka och skydda färgat hår.

Tips och varningar

  • När du röra på hårets rötter när det växer ut, använd endast tonern på den nya hårväxten för att undvika att skada ditt hår.
  • Blont hår har alltid varit en exotisk, högmodig färg och de kvinnor som bär den har en sensuell men oåtkomlig luft. Många av våra mest minnesvärda filmstjärnor har blivit blonda - från Jean Harlow och Mae West, till Marilyn Monroe och Jayne Mansfield till Madonna. Clairol har gjort blonda hårvårdsprodukter i generationer. Deras födda blond toner används för att ge bäraren en mer naturlig och jämn blond ton.