Tillförsel för garvning

  Du kan basta bort i solen, oljad till perfektion med strålarna som slår på din hud. Du kan ta en avkopplande tupplur i en solarium eller stå upp för en snabb värme av UV-ljus. Du kan till och med uppnå en fantastisk solbränna utan att bränna det solfria sättet. Det finns många sätt att sola, och varje sätt har sin egen uppsättning förnödenheter.

Sola med naturlig sol

Naturligt solljus har vitamin D, vilket är viktigt. Men att utsätta dig för sol för ofta kan hjälpa hudskador och cancer. Vissa tillbehör inkluderar solskyddsmedel, stora brimmed hattar och solglasögon, Prevent Blindness America rekommenderar. Hälsa föreslår bärande solskyddsmedel, eller SPF, på minst 15 för att förhindra solbränna. Men om ditt mål är att bli mörkt, använd babyolja eller solbrännolja.

Inomhus garvning

Använd inredningsbränslen som innehåller bronzers och tanaktivatorer. Använd ögonglasögon som är tillräckligt små för att skydda locken utan att orsaka solbränna. Placera en liten klistermärke på dig innan du garvlar och ta bort den efter för att se hur brun du har blivit. Använd handdukar för att torka av sängen och dig själv. Rengöringsmedel för solarium eller ytbehandlare bör vara tillgänglig för desinfektion av varje säng.

Solfria solbränna

Innan solfri soling, exfoliera alltid först och använd sedan fuktkräm. Du kan sola solbränna på en salong där de kommer att tappa tanner på dig eller du kan köpa vätskor eller spray för hemmabruk. Använd en barriärkräm gjord av vaselin, vitamin E eller kakaosmör för att stoppa missfärgning av fingrar och tån. Ha en duschlock över ditt hår. Doppa överflödet, blanda i mörka fläckar eller ta bort solbränna från botten av fötter och palmer med en mörk handduk.