Tips för användning av solarium

  Människor använder solarium för deras bekvämlighet och eftersom de tillåter dig att sola snabbare än solning utomhus gör. Om du gör din forskning och hittar en ansedd solarium, och du vet hur du bäst skyddar dig från solariumens solstrålar kan du minimera de potentiella hälsorisker som solarium kan utgöra.

Läs anvisningar noggrant

Om du har installerat en solarium i ditt eget hem, vill du vara säker på att du är bekant med solariumens specifika riktlinjer innan du använder den. Om du använder en solarium på en solarium, vill du vara säker på att du är uppmärksam på alla uppkomna varningar och specifikationer från garvningspersonalen.

Gör inte över det

Förvara aldrig i en solarium för mer än 20 minuter i taget. När du först börjar använda en solarium, vill du stanna i sängen under mindre tid och se hur din hud reagerar. Du kan gradvis bygga upp till 20 minuter över tiden och utveckla en bas solbränna. När du har utvecklat din basbrun bör du sola två gånger i veckan. Det är viktigt att känna din hudtyp: ju rättare din hud, desto mindre tid du borde spendera i en solarium varje session.

Skydda dina ögon

Solarium ger klienter skyddsglasögon av en anledning - solarium kan skada ögonen om du inte bär dem. Helt enkelt bär solglasögon eller Att hålla ögonen stängd är inte tillräcklig. Ta bort dina kontaktlinser före solning, liksom att ha kontaktlinser, medan garvning är dåligt för dina ögon.

Skydda din hud Se till att du använder tanningsprodukter som är infunderade med mycket fuktighetsgivare, och applicera alltid lotion efter garvning för att förhindra att huden torkar ut. En accelerator lotion kommer att hjälpa till att påskynda din garvning, vilket minimerar exponeringen för solariumens UV-strålar. Applicera solarium över hela din hud, förutom ansiktet, eftersom solarium kan täppa till porerna. Inte duscha dagen du använder en solarium, eftersom duscha och tvål kan motverka garvningsprocessen.

Glöm inte lampor

När solbränningen är på eller nedkylning, var noga med att inte röra pärlorna direkt. De blir otroligt varma och kommer att brinna din hud.

Välj din garvnings salon klokt

När du letar efter en bra garvningssalong, välj en salong som regelbundet utför underhåll på sina maskiner och har alltid servitörer på tjänst att hjälpa. Se till att salongen du går för alltid rengör dess maskiner också.