Fördelarna med att använda Noxema

  Noxzema är en ansiktsrengöring som säljs i ett blått badkar. Den ursprungliga ansiktsrengöringen är varumärkets mest kända produkt, men företaget producerar en mängd olika rengöringsmedel, rakvärmer och akneprodukter. Noxzema har varit en populär produkt i årtionden, Farrah Fawcett var till och med utrustad i en Noxzema-reklam i 1970-talet.

Allmän hudvård

Noxzema används ofta som daglig rengöring, vilket gör att huden känns mjuk, ren och frisk. Varje hudtyp kan använda Noxzema, inklusive torr, normal, fet eller kombinationshud.

Deep Cleaning

Noxzema Original Formula Cleanser djuprengör huden, tar bort smuts, olja och smink. Vissa föredrar att slita på grädden i ansiktet och lämna det på ett tag som en maskbehandling. din hud fuktas, liksom att rensa upp fläckar och göra porerna mindre.

Dermatologistestning

Noxzema har testats av dermatologer. Testning av rengöringsmedel garanterar att flaskan är säker för daglig användning och om du inte har allergi eller mycket känslig hud, din sk i shouldn't bryta ut eller negativt reagera på grädden.

Solbränna Relief

Noxzema kan användas som ett naturligt solbränningsmedel. Så fort du märker en solbränna, kan du släta på grädden över det brända området. Låt skummen vara på, skölj inte. Suga en tvättduk i kallt vatten och lägg tvättduken över solbränningen över natten. Om morgonen ska din solbränna känna och se mycket bättre ut.

Insect Bites

Om du har har blivit biten av en insekt som en mygga och du har ett kliande bettmärke på din hud, kan Noxzema hjälpa till. Du kan lägga en liten dollop på grädden på biten och känna omedelbart lättnad. Eucalyptusoljan lindrar kliarna med en kylningsförmåga.

Avlägsna fläckar

Noxzema kan användas för att ta bort svåra fläckar. Om du har ett scuff-märke på dina lakskor, kan du ta bort scuffen genom att gnugga en liten mängd kräm på skon med en trasa. Cremen kan också ta bort färg och fläckar från dina händer genom att tvätta med det; Det är mer mild än terpentin. Noxzema kan användas för att ta bort torkat limrester från klistermärken och prislappar. Applicera grädden och torka sedan bort.