Hur man berättar skillnaden mellan autentiska och falska Chanel handväskor och tillbehör

 

1.

Se till att du köper från en ansedd soure. Oavsett om det är en Bloomindale s, Chanel Boutique eller Ebay, var noga med att du vet vem du köper från. Om du köper online-förfrågan får du ytterligare bilder på hologramtaggen, märkning inuti väskan, hårdvaran och närbilder om det är en ny eller begagnad väska, fråga om en kopia av kvittot om möjligt.

2.

Pris. Du kommer inte att få en Chanel väska för under $150 nytt eller använt, om det inte är halvhundat ätit (bokstavligen). Den lägsta prissatta vadderade kambonväskan jag såg på Nordstrom s i en liten rektangulär kameraväska var $900. Och det var litet! Kambonototet verkar vara Chanels mest förfalskade väska (den quiltade svarta väskan med de vita handtagen och CC på den). Ett annat bra exempel på falsk Chanel går runt var pärlhalsbandet som det som Anne Hathaway bär i 'The Devil Wear Prada. 'Detta halsband var listat som autentiskt vid större auktion medan det faktiskt inte var det. Det var listat som $150, köp det nu och detaljhandeln är över $1000!

3.

Tecken på äkthet. Leta efter en vanlig vit etikett, stilnummer, stilnamn, färg, streckkod och pris. Äkthetskort och hologramklistermärke med matchande nummer. Svart dammsuga med vit CHANEL-bokstäver på den. få en presentförpackning om du köper från återförsäljaren eller helt ny från en auktionswebbplats. Det finns andra typer av äkthetskontroller för skor (t.ex. lådan och inget äkthetskort) och tillbehör, som kan ha ett svart plastkort. < /p>

4.

I slutändan om det verkar vara bra att vara sant, är det förmodligen.

Tips och varningar < / h4>

  • Få så mycket information som möjligt på objektet innan du fattar det slutgiltiga beslutet.
  • Se upp för någon som säljer många Chanel-artiklar eller som inte har någon avkastningspolitik.
  • På köpcentret är alla de trendiga kvinnorna sportiga i den quiltade Chanel cambon väskan och du är så avundsjuk. Men är det riktigt? Mest troligt, inte. Kan du föreställa dig oddsen för att många kvinnor bär en $1800 påse i ditt lokala köpcentrum. Hur vet du om du vad du köper är en autentisk Chanel väska?