Hur man får stranden sand från fötterna

 

1.

Skölj av så mycket extra sand från dina fötter som möjligt. Många stränder ger offentliga duschar, vilket är ett bra sätt att bli av med den största delen av sanden. Efter duscha, använd din strandhandduk för att torka bort igen, ta bort en del av den extra sanden. Om det inte finns någon dusch tillgänglig, gör ditt bästa med en strandhandduk.

2.

Kom fram till din bil och stå på en sandfri yta, som trottoaren i parkeringsplats. Nära stranden kan detta vara nästan omöjligt, så gör det bästa du kan. Stänk dina fötter med en hälsosam mängd babypulver, se till att komma mellan tårna och botten på dina fötter. Du kan även lägga lite babypulver på dina strandskor för att hjälpa till med att ta bort sanden.

3. Använd en gammal bred, mjukborstad pensel för att torka bort sanden. Efter applicering av babypulveret ska det komma lätt ut. Gör detsamma med någon del av din kropp och dina skor.

4.

Håll en torr, ren, sandfri handduk i bilen så att du inte försöker Att ta bort sand från fötterna med en sanddräkt. När all sanden har torkats bort med borsten, ta bort eventuellt extra babypulver med den rena handduken.

Tips och varningar

  • Detta trick fungerar också bra för att få sandstrand av hundpottar.
  • Sand är kul att leka med på stranden, men det är inte så kul när det är över dina kläder, din bil och fångade i dina skor i månader efter din dag i solen. Lyckligtvis finns det några bra knep som kan hjälpa dig att få den sanden av fötterna så att du kan lämna den på stranden där den hör hemma.