Hur man identifierar falska UGG Designer Boots

 

1.

Undersök säljaren av Ugg-stövlarna. Olika Internet-webbplatser som specialiserar sig på att sälja designerkläder och mode, som eBay och liknande auktionswebbplatser, är kända för att vara platser där säljare försöker bli av med falska designerknockoffs. Å andra sidan är det sannolikt äkta Ugg stövlar som säljs i ett varuhus. Denna regel gäller emellertid inte överallt, och ibland kan du hitta riktiga Ugg stövlar på eBay.

2.

Kontrollera priset. Om priset för Ugg stövlarna är för bra att vara sant, det är mest sannolikt. Ugg stövlar är kända för att vara ganska dyra. Klassiska Ugg stövlar startar på ungefär $60, men olika andra Ugg-mode och stilar kan kosta upp till $200. En billig par Ugg stövlar kan betyda de är falska, förfalskade designer varor.

3.

Läs Ugg boot taggen. Om det är gjort i Kina, är de äkta Ugg stövlar.

4.

Känn startmaterialet och inspektera tillverkningen. Real Ugg stövlar är gjorda av högkvalitativt tyg och material, och stygn och utförande kommer att vara solida. Billiga Ugg-stövlar och falska Ugg-stövlar kommer att använda billigare tyg och ha löstömmar.

Undvik att köpa Ugg-stövlar från icke-ansedda tredje part. Köp Ugg stövlar från välrenommerade säljare och återförsäljare för att skydda dig från att slösa bort pengar på billiga Ugg stövlar som inte är den riktiga grejen. Det betyder inte att du måste betala mycket pengar. Många välrenommerade återförsäljare säljer verkliga Ugg stövlar via Amazon (länk i resursdelen) till priser som är betydligt lägre än varuhus. Kontrollera även garageförsäljning och vintageaffärer för använda Ugg boots till en rabatt.

Tips och varningar

  • Köp endast UGG-stövlar från pålitliga online-källor, t.ex. som Amazon.com eller liknande webbplatser där säljarna är kända.
  • Slösa inte pengar på billiga Ugg-stövlar från obevekliga återförsäljare.
  • Ugg stövlar är en designer stil av boot gjord av fårskinn och med ursprung i Australien. Det är också det varumärkesberättigade namnet på UGG-stövlarna. Vanligtvis kan Ugg stövlar vara dyra som de flesta designer mode. Men vissa människor försöker spara pengar genom att köpa falska Ugg stövlar. Imitation, knock-off Uggs ser inte ut som den riktiga saken. Lär dig hur du hittar och identifierar falska Ugg stövlar så att du inte är lurad på att köpa billiga, falska Uggs.