Hur man ökar din naturliga hårfärg

 

1.

Naturliga blonda höjder

Alternativ 1: Koka 8oz vatten tillsätt 6 tepåsar med kamomill, låt det svalna och häll i en 8 oz sprayflaska. Shampoo och tillstånd som vanligt, skölj med kallt vatten. Spraya på fuktigt hår och låt torka.
Alternativ 2: Lägg 6 msk citronsaft till 1 kopp av din favorit shampoo, citronsyran kommer att producera höjdpunkter, för maximala resultat lägg till 2 matskedar olivolja och spendera minst en halvtimme ut i solen. (Glöm inte solskyddsmedel)

2.

Naturliga brunetthöjdpunkter
Alternativ 1: Krossa 10 valnötter och skal i 8 oz kokande vatten, låt svalna och spänna Skal Shampoo och tillstånd som vanligt sprutar till fuktigt hår och låt torka. (Använd ugentligt) Alternativ 2: För lättare bruna använder du 1 kopp svart te. Häll ljummet te i håret före du har schampo och skick hår Repetera detta i 2-3 dagar i veckan. Mörkare bruna kan använda antingen kaffe eller svart te.
Alternativ 3: Kanel kommer att markera ditt bruna hår och lukta det bra. Applicera ett tunt lager av balsam för fuktigt hår Lägg i kanel över balsam så att det gör en pasta. Wrap håret i saran wrap i en timme. Du kan hålla blandningen hela natten om du vill, den är helt säker. vid soluppgången skulle du ha bakat dig några fantastiska höjdpunkter.

Naturliga röda höjdpunkter
Alternativ 1: Koka 10 koppar vatten med 10 påsar med hibiscus-väskor. Låt det svalna och häll i en sprayflaska. Spray på hår som är minst 70\% torrt, stiger inte eller sjampohår i 24 timmar.

Tips och varningar

  • Förvara alla blandningar i kylskåp
  • Oavsett om du är blondin, brunett, rödhårig; dessa hem rättsmedel kommer att lägga sken och höjdpunkter utan att bryta banken.