Hur man skapar en Asprin Mask

 

1.

Bryt aspirinet upp och sätt det i en liten maträtt.

2.

* Ett par droppar varmt vatten, fortsätt att lägga tills de har blivit upplösta och är nu en tjock vit pasta 3.

* Vad jag tycker är att lägga till lite av antingen honung eller aloe Vera gel till blandningen, honung är en trevlig lukt men aloe Vera är bra för din hud.

4.

Lägg blandning i ansiktet och låt tio minuter torka.

5. När du torkar, tvätta av med varmt vatten med cirkulära rörelser för att exfoliera huden när du går. När du har tvättat allt av, klistra ner med handduken.

6 .

För att få en super slät effekt, lägg till en fuktgivare-preferent som skyddar ditt ansikte från solen också. SPF 30 -ish. Och du är helt upptagen. Jag brukade göra det tre gånger i veckan men nu är det en gång i veckan allt jag behöver. Lycka till! Lycka till!

Tips och varningar

  • Denna mask gör din hud mer mottaglig för solljus, se till att du använder en solskyddsmedel med hög faktor. Du borde använda en i alla fall, eftersom solstråle ger ut mogna rynkor.
  • Okej, så jag brukade drabbas av riktigt dålig akne och oavsett vad jag försökte det fungerade inte. Förra året träffade jag den här tjejen i min sociologi-klass som berättade för mig om asprinmasker. Aspirin är en beta-hydroxisyra (BHA ) som har massor av salicylsyra i den som gör det till en fantastisk hällklipper. Det fungerar väldigt bra och jag föreslår någon med röd, fet eller fläckig hud för att använda den.