Hur man slutar överspänna på kläder

 

1.

Gör en lista över de grundläggande objekten du behöver. Denna lista ska spegla kvalitet och typ av kläder i din dagliga garderob. Om du behöver några nya skjortor, men har gott om par jeans, se till att din shoppinglista speglar detta. Genom att skapa en lista och titta genom din garderob, handlar du bara om kläder du behöver och undviker överflödiga köp.

2.

Kom ihåg att en garderob har förmåner från kvalitet, grundläggande Objekt som kan bäras om och om igen. Undvik att köpa speciella tillfälliga kläder under en tid av ekonomisk depression. Köp enkla, klassiska kläder av hög kvalitet som kan bäras på många olika sätt.

3.

Handla till varor som säljs. Om du ser ett måste vara på en varuhus, vänta tills varan går till försäljning. Det är möjligt att du inom några veckor kommer att kunna köpa en fullständig prisvara vid 30 till 50 procent av Tänk dig inte att köpa en vara till fullt pris eftersom du är orolig för att den går slut i lager. I en tid av ekonomisk depression, blir föremål på hyllor längre.

p> Handla online. Butiker som bluefly.com och andra återförsäljare säljer varor till slutkundspriser. Om du hittar ett måste ha en vara i en butik, se om du kan hitta samma föremål online. Jämför priser och när frakten är inblandad i Köpeskillingen, online-föremål är ofta billigare.

5.

Köp när du är redo. Köp inte som belöning eller när du är deprimerad. Du kommer sannolikt att överlåta och köpa saker du inte behöver.

I en tid av ekonomisk depression är det lätt för en person att överskrida på kläder. Här är hur man undviker att spendera på kläder och personliga föremål medan man fortfarande köper de saker du faktiskt behöver.