Hur man står inför måla en påfågel för Mardi Gras

 

1.

Samla alla dina förnödenheter, ha vatten färdigt i en skål eller kopp för att blöta dina penslar och ansiktsfärgpinnar. Jag gillar verkligen Disguise Stix-ansiktsfärgen, de är pulserande, fortsätt med vatten och tvätta av med vatten.

2.

Börja med guld ansiktsfärg och måla en äggform Det kommer att vara huvuddelen av din påfågelfjäder.

3.

Beskriv ditt gyllene ägg med en linje med grön ansiktsfärg och spegel sedan linjen precis inuti det gyllene ägget. Du behöver inte oroa dig för hur tjock eller tunn linjen är, bara gör det! Förtroende är allt med ansiktsmåleri, det kommer att fungera, du kommer att se.

4.

Rita och fyll i en cirkel längst ner på ditt gyllene ägg med antingen lila eller blå ansiktsfärg (använd så levande färg som du kan hitta). Lägg till en mindre cirkel i den blå eller lila cirkeln med en mörkare färg eller svart.

5.

Lägg vingarna på fjädern som börjar från äggets botten uppåt och utstrålande från toppen av ägget, går rakt upp. Alternativt använd grön och en av de mörkare färgerna eller svarta. Låt färgborsten röra sig snabbt, linjerna behöver inte vara raka eller ha en jämn tjocklek.

6.

Lägg lite glitterdamm eller guldglitter till 'ögat' av fjädern och du är färdig!

Tips och varningar

  • Måla med förtroende, det kommer att fungera, du kommer att se.
  • < li> Håll sidan av din hand eller förläng ditt pinky finger för att vila i ansiktet medan du arbetar på sektioner som behöver en stadig hand.
  • Hitta Disguise Stix, de är lätta att arbeta med och nästan ingen röra.
  • Mardi Gras costuming brett använder fjädrar och färgerna lila, gröna och guld. En Peacock Eye feather kan bara vara den perfekta bilden att använda för att lägga till en speciell touch till en Mardi Gras-tema kostym. Det är inte svårt att skapa en fjäderbild med ansiktsfärg, lägga till en glimt av glitter och ha en riktigt fin smink på din Mardi Gras-kostym.