Hur man utformar ditt eget halsband

 

1.

Samla dina verktyg

Du behöver följande smyckesverktyg: trådskärare, platt nägtång och rund nägtång.

2.

Samla pärlor och tillbehör

För ett staplat pärlhalsbandhänge, samla ett bra urval av pärlor och spacers. Använd pinnstänger för att stapla pärlorna.

Ju fler pärlor du måste arbeta med, desto kreativare kan du vara. Använd en stor fokalpärla och mindre spacerpärlor för att göra ett uttalande.

3.

Spela med dina pärlor

Stacka pärlorna på olika sätt på huvudet för att se vad som passar dig. Om du inte gillar arrangemanget glider du pärlorna och börjar över.

4.

Få kreativa

Stora fokalpärlor gör ett uttalande. Om du är en naturälskare, försök med att använda blommor eller fjärilpärlor. Om du gillar mer moderna mönster, använd dikroisk glas. Mer av en naturlig person, använd lera pärlor för ett jordiskt utseende.

Tips och varningar

  • Gör speciella halsbandshängen till vänner som använder sina favoritfärger och ädelstenar.
  • Beading kan vara beroendeframkallande!
  • När du utformar ditt eget halsband hängande, får du skapa en skapelse som ingen annan. Möjligheterna att vara kreativa är oändliga. Så är halsbandet hängsmycken du kan göra.

    Från ett enkelt staplat pärlhalsband hänge till en stor chunky design med mycket stil och sass kan dina halsbandshängder berätta för världen vilken du är. Och varje dag kan du vara annorlunda!

    Dessa designidéer är för enkla halsbandhängen med hjälp av huvudstift och pärlor.