Hur man väljer smycken för ditt bröllopsfest

 

1.

Bröllopets stil eller tema kommer att styra en brud i alla andra beslut som måste göras - från färg till blommor till smycken. Valet av brudens klänning är det bästa stället att börja. Dess stil, från modern till klassisk, bestämmer ganska mycket temat för bröllopet, vilket också bidrar till att bestämma stilen hos brudtärnaens klänningar. Därifrån kan en brud fatta utbildade beslut om vilken typ av smycken hon vill ha sina brudtärna att bära. Det finns några saker att tänka på. Till exempel klänningar med mycket detaljer borde parras med enkla örhängen och ett smyckenhalsband. Klänningar som är enklare eller klassiska par bra med bländande smycken, som ett par ljuskronaörhängen. För ett riktigt sammanhängande utseende, behåll smycken i samma färg, stil och material.

2.

Klänningens hals kan också vara en guide till val i smycken. Detta gäller både bruden och hennes brudtärna. Smycken halsband bör följa stilen på klänning halsen. Till exempel, en halter-stil klänning samtal bara för ett fantastiskt par örhängen. Smycken halsband fungerar inte bra med denna stil. Ett hängsmycke halsband fungerar vackert med en älskling hals, så länge som längden inte sträcker sig till halsen. V-hals klänningar par bra med lariat eller y-drop smycken halsband.

3.

Tack och lov finns det många smycken stilar för att välja dessa dagar, men det kan ofta gå en brud känner sig överväldigad. Utan en klar uppfattning om det utseende hon vill uppnå kan en brud lätt göra misstag i sina val. Bruden som bara inte kan tänka sig när det gäller smycken bör överväga klassikerna. Dessa är stilar som aldrig går ur stil och fungerar bra med de flesta ensemble.

Ett par diamant eller CZ stud örhängen är alltid fantastisk på både bruden och hennes brudtärna. För en dramatisk effekt, välj en ljuskrona stil som går bra särskilt med en strapless kappa. Pärlor är en annan brud favorit, som det klassiska pärl smycken halsband. Matchat med ett par av pärlörhängen skapar pärlor vad vi ofta tycker om som 'brudens utseende.' Dagens val i pärlor sträcker sig från vitt, kräm, rosa och svart eller grått. De svarta tahitiska pärlorna ökar i popularitet med brudar. Eftersom endast ett litet antal ostron överlever för att producera en fin tahitisk pärl, är den väldigt unik och liknar inte någon annan.

Färg spelar en ledande roll i brudkläder . Brudar väljer paletter i ljusa eller subtila toner som kompletterar sina bröllopsfärger. Collar halsband och dangling örhängen visa barock eller teardrop kristaller i blått, grönt rosa och orange, för att nämna några. För en mer personlig inställning till bröllops smycken, överväga birthstones. Många brudar väljer att bära färg i hennes födelsestjärna eller hennes brudgum s. Detta val kan också införlivas i brudensemblen. Vissa brudar väljer den överväldigande färgen på hennes bröllop i sina smycken.

h4> Tips och varningar

  • Vissa brudar tillåter sina brudtärna att välja sina egna smycken, vilket föreslår den färg och stil som bäst kompletterar deras ensemble.
  • Smycken till destinationen bröllop Kultiverad ädelsten, turkos och andra fantasifulla stenar ser briljant ut med bröllopsklänning. Blädder, såsom påfågel eller papegojafjädrar, ger ett verkligt intresse och en global accent för både hårtillbehör och smycken.
  • Lewis Jewelers är stolta över att ha hela Pandora smycken. Pandora-armband, Pandora-berlocker och Pandora-pärlor är bara en del av samlingen. För mer information kontakta Lewis Jewellers, 2000 West Stadium Blvd., Ann Arbor, Mic higan, 48103, 877-88-LEWIS eller besök http://www.lewisjewelers.com/pandora\_bracelets/, http://www.lewisjewelers.com/jewelry/tacori.html eller http://www.lewisjewelers.com .
  • Val i bröllopsfestens klänning och smycken hjälper till att ställa in ton och stämning på en bröllopsdag. Tillbehör som smycken ska lägga till dimension till partiets ensemble - inte distrahera från det. Medan brudens klänning och smyckesval är högt profilerade på den stora dagen, är brudtärna valet viktigt i det övergripande utseendet eller effekten.