Vad är den mest smickrande brasen?

  En smickrande bh är en som accentuerar din byst och komplimangerar din naturliga figur och form. Eftersom kvinnor kommer i så många former och storlekar kan det vara svårt att hitta en bh som perfekt smickar din figur mellan varumärken och butiker. Men vissa aspekter och egenskaper hos en BH kommer smidigt att stödja dig. Att hitta en bh som passar på rätt sätt är ännu viktigare, så varför inte hantera komfort för bättre klyvning.

Böss för mindrekvinniga kvinnor

Mindre och smidigare kvinnor bör välja en formgjuten koppbh. material och tyger som används för att skapa denna typ av bh är förstärkta för att göra dem mer strukturella och robusta. Det betyder inte nödvändigtvis att bh-foderet har vadderingar; Din byst kommer inte att öka i storlek nödvändigtvis. Istället kommer dina bröst att bli fastare och rota, vilket gör att de trycker utåt och bort från din kropp. Gjutna bras (försedda med konturkoppar) försvinner visuellt under ytterkläder och skjortor. Konturkoppar kan också dölja uppenbarheten att ett bröst är större. Kända märken av gjuten bh inkluderar Simone Perele och Calvin Klein.

Böss för större korsade kvinnor

Smickrande bysten hos större korsade kvinnor innebär vanligen att man tar uppmärksamhet från brysten och mot kroppen som helhet . Varumärken som Cacique (plusstorleken i samband med Lane Bryant) skapar blygsamt, men smickrande stöd för kvinnor med större kistor. Balconette-bh har till exempel en öppen hals som inte drar brösten samman för mycket, men stöder dem fortfarande ostaterad och smickrande. Andra brasar, såsom full täckningsvariant, döljer också kistor på ett sätt som matchar och smickrar din kroppsform.

Push-Up Bras

Oavsett storleken på ditt bröst, kommer en push-up bh att garantera att klyvningen blir ökad och mer central. I motsats till populär tro, push-up bras Lägg inte någon massa eller storlek i bröstet (till skillnad från vadderad bh). I stället använder de din brösts naturliga form och trycker dem närmare varandra samtidigt som de höjer dem samtidigt, vilket gör din figur mer smickrande vällom. Detta är bilden som ofta ses sportad av modeller i tidningar och annonser. De flesta push-up bras har utmärkt stöd som gör att dina bröst behåller sin naturliga form. Wonderbra är välkänt när det gäller push-up bh; varumärket erbjuder ett brett urval av storlekar och koppformar samtidigt som de ger stroplösa och baklösa sorter. Se avsnittet Resurser för en länk till deras hemsida.