Hur lätta huden

 

1.

Använd solskyddsmedel dagligen med minst 15 SPF. Moln blockerar bara cirka 20 procent av solens skadliga UV-strålar, så se till att du använder din solskydd även vid muliga dagar och återanvända en gång vid middagen.

Välj

Välj hudkrämer och lotioner som innehåller hydrokinon, en kemikalie som hjälper till att lätta huden genom att hämma melanin. Använd din hudkräm eller lotion dagligen, men du måste också använda solskydd, eftersom hydrokinon gör huden mer känslig för solen.

3. Köp ett serum av C-vitamin, lätt tillgängligt där skönhetsvaror säljs. Applicera serumet jämnt på huden varje kväll före sängen för att gradvis och försiktigt tända din hud och till och med din hud ton.

4.

Behandla dig själv med enstaka mjölkbad. Mjölk hjälper inte bara att näring och fuktar huden, men det är också en naturlig och mild blekmedel. , lägg bara 2 koppar hel grädde i ditt hett vatten, blöt och njut.

Tips och varningar

  • Ljusa din hud och kvällen din ton tar tid och tålamod , förvänta dig inte omedelbara resultat. Försök ta en Polaroid av din hud några veckor för att bedöma effekterna av din behandling.
  • Om du tycker att du har allergi mot hydrokinon, kan du också prova produkter som innehåller mullbärsekstrakt, kojinsyra, lakritsekstrakt och burberry extrakt.
  • Solen är inte den enda faktorn som bidrar till att mörka hudfärgen. Kvinnor av färg och de som kommer in i klimakteriet ofta tycker att deras hudton blir ojämn. Akne ärr, fräknar, p-piller och hyperpigmentering är andra hudförstoppande synder. Om du letar efter ett säkert sätt att lätta på din hud och till och med din hudton, kolla inte längre.