Hur man blir av med skurna läppar utan läppbalsam

 

1.

Lägg en liten mängd margarin på tandborsten och ta sedan med dig i dina läppar. (Om du inte 't har margarin och är verkligen i en nypa, använda varmt vatten.)

2.

Gnid tandborste mot läpparna. Don' t vara alltför grovt. Ditt mål här är bara att exfoliera död hud. Rubbing i cirkulära rörelser tenderar att hjälpa.

3.

Dampa den rena handduken med varmt vatten och torka dina läppar i en riktning.

4.

Håll handduken mot dina läppar. När du har torkat vill du hålla den handduken mot dina läppar i 20 till 30 sekunder. Det kommer att försegla fukten på dina läppar.

5.

Lägg till en lager av osaltat margarin för att slutföra processen att bli av med chapped läppar utan att använda läppbalsam.

Tips och varningar

  • Håll rör av Chap Stick i din badrum, bil, handväska, nattduksbordet och i skolväskan eller på kontoret. På det sättet kommer du aldrig att få fångas med fruktansvärda chapped läppar igen. Du kommer alltid att ha läppbalsam.
  • Härd av läppna läppar innan de blöder. När de blöder måste du applicera ett desinfektionsmedel och vänta på att de ska scab.
  • Chapped läppar är obehagliga. Särskilt när du inte har Chap Stick, dina läppar brinner långsamt, du slickar dem som letar efter lättnad och sedan en stund senare brinner de igen. För att inte tala om kan man tillbringa en liten förmögenhet på Chap Stick, eftersom de små rören bara verkar att försvinnas. Här är hur man blir av med läppna läppar utan läppbalsam.