Hur man gör en Pore Reduction Treatment

 

1.

Slå tillbaka ditt hår och tvätta ansiktet med mild tvål och ljummet vatten. Pat torr och förbered sedan din poreredningsbehandling.

2.

Blanda en äggvita och 1 tsk. av färsk citronsaft, omrörning tills blandning. När det är möjligt, välj ekologiska ägg, eftersom de tenderar att vara högre i näringsvärde. Sätt din blandning åt sidan för senare.

3.

Koka en kruka med vatten på spisen och lägg till en handfull hackad lakritsrot. Ta bort krukan från värmen och ställ ansiktet på ett behagligt avstånd från ytan.

4.

Förhindra att ångan flyr genom att drapa en stor handduk över din huvudet och längs krukans sidor. Låt ångbehandlingen penetrera dina porer i minst fem minuter.

5.

Torka ditt ansikte torrt med handduken och applicera din äggvita och citronsaftblandning jämnt på huden . Applicera en hälsosam mängd av blandningen, massera i cirkulär rörelse, vilket hjälper ingredienserna att absorbera så mycket som möjligt i dina hällor.

6.

Låt porreduktionsbehandlingen sätta i minst fem minuter eller tills det är helt torrt. Du kommer att känna blandningen som arbetar, skärpa din hud och stänga dina porer. Skölj äggvita och citron från huden med lukt varmt vatten och följ med ett stänk kallt vatten för att stänga dina porer vidare. Upprepa 2 eller 3 gånger i veckan efter behov.

Om du är förbannade med stora porer, vet du redan hur svårt det kan vara att minska sitt utseende. Du har förmodligen försökt ett antal dyra skönhetsprodukter, tvål och smink till ingen nytta. Lyckligtvis finns det ett enkelt och billigt sätt att du kan skapa din egen porreduceringsbehandling hemma.
PDF:c6