Hur man gör ögonvashes längre

 

Använda falska ögonfransar

1.

Köp en uppsättning falska ögonfransar. Du kan köpa dem i remsor eller enskilda bitar. Remsorna kan också klippas av i mindre bitar om du väljer det. Vissa människor tycker att de enskilda bitarna ser mer realistiska än de längre remsorna.

2.

Rengör ögonområdet med ett mildt tvål och ljummet vatten. Också se till att ta bort eventuella ögonmakeup. De falska ögonfransarna klämmer bättre på ren hud.

3.

Krulla de falska ögonfransarna med en ögonfranskrulle. Värm ögonfranskrullen i några sekunder med en hårtork. Krullning av fransarna kommer att få dem att se längre och mer dramatiskt.

4.

Applicera lashlim på den falska ögonfransen. Om du använder remsorna, applicera en tunn limma på ändarna. Om du använder de enskilda fransarna, ta handtaget med ett par pincett och försiktigt doppa ändarna i lashlimmen.

5.

Stäng ögat tätt. Håll de falska ögonfransarna med pincetten, tryck dem ordentligt i din linjeledning. Försök att få de falska ögonfransarna så nära den naturliga franslinjen som möjligt.

Använda förlängning av Mascara

1.

Applicera förlängning av mascara för att göra ögonfransar längre. Många populära märken bär både prisvärda och lite dyrare alternativ. Förlängning av mascara är speciellt utformad för att göra varje binda några millimeter längre.

2.

Krulla dina ögonfransar med ögonfranskrullaren innan du applicerar mascara. Den extra krullen kommer att få dina fransar att se ännu längre ut.

3. Använd ditt finger, lyft det övre ögonlocket något för att exponera dina ögonfransar. Detta kommer att göra det enklare att applicera mascara. Placera mascara-fästet nära dina ögonfransar och försiktigt flytta den från sida till sida och borsta sedan uppåt. Applicera minst två lager för ett dramatiskt förlängande utseende.

Använda en lashlängdsbehandling

1.

Använd en lashlängdsbehandling som Latisse eller Marini Lash att göra ögonfransar längre. Detta är en aktuell läkemedelsbehandling som främjar ögonfranstillväxt, vilket gör ögonfransar längre utan behov av smink eller falska förlängningar.

2.

Innan sänggåendet, applicera en tunn behandlingslinje på ditt övre ögonlock så nära linjen som möjligt. Lämna på natten.

3.

Tvätta noggrant på morgonen med ljummet vatten och en mild rengöring. Upprepa varje natt i minst en månad. Det kan ta några veckor innan du börjar se resultat.

Tips och varningar

  • För en mer permanent effekt, få en ögonfrans förlängning vid en skönhet salong. Denna process innefattar att väva på falska ögonfransremsor direkt på sina naturliga fransar, och det gäller i allmänhet några månader.
  • Var försiktig när du applicerar limet på de falska ögonfransarna. Om limet kommer i ögonen, det kan sticka smärtfritt.
  • Längre ögonfransar är eftertraktade av kvinnor över hela världen. Långa, fulla och tjocka ögonfransar är ett universellt skönhetsmärke i samma ven som fulla läppar och glänsande hår. Vissa människor har turen att födas med naturligt långa ögonfransar, men andra måste förlita sig på konstgjorda medel för att göra sina ögonfransar längre. Det finns ett antal sätt att göra ögonfransar längre, inklusive applicering av mascara, limning på falska ögonfransar eller att få salonglash-förlängningar.