Hur man känner din bästa graviditet

 

1.

Ta dig tid till massage och spabehandlingar under hela graviditeten. En kvinnas kropp går igenom en stor fysisk stress när den är gravid - ta itu med den här stressen. Det kan tyckas som sunt förnuft men det är förvånande hur många kvinnor inte tar ta sig tid att ta hand om sina kroppar på detta sätt medan gravid .

2.

Ja, du kommer nog att få lite vikt. Det betyder inte att du måste bära över stora skjortor och mindre än attraktiva klänningar.
Det finns massor av onlinebutiker som säljer smickrande och trendiga moderskapskläder. Få lite själv. Se så vacker utifrån som du är på insidan!

3. Under graviditeten kan hormonnivåer producera ett stort antal hudförändringar, från streckmärken till akne till fläckig hud. Ta hand om din hud. kommer att märka extra torr, kliande hud i en växande mage, höfter, bröst och lår. Att tendera till din hud kommer att få dig att känna dig mycket bättre fysiskt och mentalt. Drick mycket vatten för att hålla din kropp hydratiserad också.

p>

Tips och varningar

  • Naturliga hudvårdsprodukter är vanligtvis bäst att använda medan de är gravida.
  • Var inte rädd att be om massage och andra saker Det är för dig medan du är gravid. Barnet är viktigt men kom ihåg, det här är en tid när det handlar om dig.
  • Kontrollera med din läkare innan du använder någon hudvårdsprodukt för att göra s timmar det är säkert att använda. Det finns kemikalier som används gemensamt, populära hudvårdsprodukter är kända irritationsmedel och potentiella cancerframkallande ämnen.
  • Graviditet ska vara en underbar tid i en kvinnas liv och det kan dock vara de förändringar som en kvinnas kropp går igenom kan orsaka kaos på henne.
    Om du är gravid eller hoppas vara snart , här är några enkla saker som du kan göra för att känna ditt bästa medan du är gravid.