Hur man skapar pärlsmycken

 

Vägbeskrivning

1.

Halsbandet som visas ovan är multi-strängat, men det är ditt val om du vill göra ett enkeltsträngat halsband eller skapa ett djärvt halsband genom att interlacing pärlstavar eller sammanfogar dem genom mitten av pärlorna.

2.

Mäta omkretsen av nacken, lägg till några extra centimeter för att binde halsens ändar senare. Använda saxar, skar trådarna i storlek. Om du gör ett multi-strand halsband, skära fler trådar av samma längd. Slå nu ena änden av fisketråden genom att väva en liten pärla genom halsskruven. Slå upp det ordentligt. Nu kommer du att bilda halsbandet genom att lägga till fler pärlor strax efter den här skruven.

3.

Börja lägga pärlor i önskat mönster i varje sträng tills du når mitten. Sträng en dekorativ glassten eller ditt föredragna mittstycke genom alla ledningar.

4.

Fortsätt att lägga resten av pärlorna tills du är nära ledningens ände. Skjut i den andra halvan av halsbandskruven och en liten pärla efter den. Kör trådarna ihop så att du får ett tätt halsband. Använd tång för att skära av extrakabeln för en fin finish.

5.

Du kan ändra mönstren genom att ändra olika färgade pärlor eller kombinera olika pärlstorlekar. Ett matchande armband kan också skapas genom att följa ovanstående steg med din handleds mätning.

Tips och varningar

  • Färgrika glas- och plastpärlor kan hjälpa gör en intressant design att gå med jeans eller casual wear.Metallic pärlor och stenar är mer invecklade och snygga och skapar smycken som kan bäras med kvällsklänningar. Häftiga armband och halsband är verkligen idag - blanda och matcha olika texturer och storlekar att komma med konstnärliga mönster.
  • Det fördriver alltid stort nöje och stolthet att bära något man har skapat sig själv. Att designa pärlsmycken är inte för svårt och kan se bra ut med den speciella klänningen!