Vad är Kojic Acid Soap?

 

Betydelse

Kojic acid hudvårdsprodukter har använts i årtionden i Filippinerna och Fjärran Östern för sina hudlättnadsfördelar. Definitionen av skönhet för kulturer utanför västvärlden består av rättvis, jämn tonad hud, så många kvinnor använder sig av hudljusprodukter, såsom Kojic syra, för att uppnå en ljusare hudton. Kojic syra hudvårdsprodukter är gjorda med naturliga ingredienser och arbetar främst som en djup exfolierande behandling.

Historia

Kojinsyra härrörde från en svamp i 1989 och har sedan dess använts i flera hudvårdsprodukter och anti-agingprodukter som en naturlig ingrediens för lätta hudpigmentering. Kojinsyrasålar tillverkas vanligtvis med en kombination av fruktsyra och papaya-extrakt, som fungerar genom att mjukna huden och skapa en lysande, hälsosam glöd.

Funktion

Kojinsyratvål är främst en exfolierande hudprodukt som sakta blir av med pigmentering och mörka fläckar genom att böja bort de skadade hudcellerna. Papaya enzymerna i Kojic syra tvål hjälper till att bryta ner det övre lagret av hudceller och avlägsna skadad hud och avslöja de fräscha och friska cellerna nedan. Denna tvål kan användas som en vanlig badsåpe över hela kroppen, som ett rakskum för ansikte och nacke, eller bara på ansiktet för att utjämna hudtonen.

Fördelar

Använda Kojic acid tvål på regelbundet kan hjälpa till att minska utseendet på åldersfläckar, eliminera eller minska fräckor, minska eller eliminera missfärgning av huden från graviditeten och stärka cellaktiviteten. Tvålen används av många japanska män och kvinnor som en del av deras vanliga ansiktsbehandling så att huden blir mjuk och livlig. Kojinsyra har också antibakteriella och anti-svampegenskaper.

Varningar

Kojinsyratvål kan vara irriterande för känsliga hudtyper och kan orsaka rodnad, kliande, inflammation och ömhet. Det är viktigt att bara använda en liten mängd på armarna för att försäkra sig om att huden inte utsätts för biverkningar. Extra fuktighetskräm och lugnande serum kan behövas efter användning av en Kojic syra så att de kommer att fylla på förlorad fukt och hjälpa huden att läka snabbare. Människor som använder Kojic syra så måste man regelbundet undvika att använda hudvårdsprodukter som innehåller salicylsyra, alfahydroxi eller retinol, eftersom dessa kan förvärra huden. Kojinsyratvål används som ett hudljusmedel för personer som kan ha solfläckar, fräknar och andra former av pigmentering i ansikt, händer och nacke. Det finns flera typer av Kojic acid tvål märken tillgängliga, och formuleringen kan användas ensam eller som en del av en ansiktsbehandling med ansiktsbehandling.