Vad är luftborste smink?

 

Historia

I över 10 år användes flygborste makeup i ett antal filmproduktioner för att applicera smink på hundratals och tusentals skådespelare och extramaterial. Idag gör den sömlösa effekten av luftpenselhjälpen hjälp med skärpan hos högupplösnings-tv.

Vanliga ingredienser

Pigment, hartser, lösningsmedel och tillsatser är de vanliga typerna av ingredienser i luftborste smink. Pigmenten ger den färg, hartser gör att den håller fast vid alla hudtyper och lösningsmedel skyndar flytande sminktransporter via luftborsteapparater.

Airbrush Advantage

Används av högutbildade makeupartister, är lättare att göra i luftburet och snabbare att tillämpa. Det gör det möjligt för makeupartister att improvisera nya nyanser av grund, rodnad och ögonskugga.

Andra applikationer

Denna smink används för att korrigera brister som det kan jämnt dölja molar, fläckar och födelsemärken. Det ger en lösning att gömma gamla tatueringar, solbränna och kirurgiska märken.

Varning

Undvik inandning av dessa sminkar. Sminkartisten bör be sina klienter att stänga ögonen under applikationen. Du kan också använda bomullskulor för att skydda örat, näsan och ögonen. Konstnären kan bära näsanläggningar eller en mask för att undvika inandning av sminken.

Potentiell

Luftborste sminkas som framtiden för kosmetiska produkter. Bortsett från snabb applikation, har den fått rave recensioner för att uppnå ett strålande och naturligt uppbyggt utseende, samtidigt som naturliga hudtoner kan skina igenom. Luftborste kosmetika eller luftborste make ups är den relativt tunna men mycket pigmenterade versionen av traditionella flytande smink. De är vattentäta, smudgeproof och non-transferable. Som namnet antyder appliceras de med hjälp av en luftborsteapparat.