Vad man ska använda för att ta bort ansiktsrynkor

 

Överväganden

Ansiktsrynkor kan orsakas av flera förebyggbara och naturligt förekommande faktorer. Medan vissa rynkor uppträder på grund av år av rökning, stress, sol exponering och ansiktsmönster, andra uppstår på grund av miljöfria radikaler, familjegenetik, hudfärgning och väderförhållanden. Tänk på att rynkor är en produkt av förlorad hudens elasticitet, flexibilitet, kollagenceller (fett) och fuktighet, samtidigt som man bestämmer vilket behandlingsalternativ som är mest framgångsrikt.

Identifiering

Identifiering av specifika typer av rynkor hjälper till i behandlingsprocessen . Det finns fyra kända typer av rynkor. Atrofiska krusande rytider är tunna, fina ansiktslinjer (orsakad av förlust av kollagen) som övergår över tiden. Repetitiva ansiktsrörelser orsakar dynamiska uttryckslinjer, vanligen förekommande i kråkorna, skratta linjer och rynkor. Linjer som är inbäddade djupt inuti hudens yta är permanenta elastiska veck, ofta resultatet av kraftig solexponering. Slutligen är linjer som övergår som en naturlig ålder av ålder gravitationella veck, som orsakas av den gemensamma utspädningen av huden. Förstå de fyra kategorierna av ansiktsrynkor - och identifiera placeringen av varje - kommer att hjälpa till att bestämma den korrekta borttagningsperioden.

Förebyggande / Lösning

Förhindra ansiktsrynkor är det bästa och mest effektiva sättet att se till att åldern synligheten är fortsatt låg. Använd en hög-SPF-lotion och skydda ditt ansikte mot sol exponering genom att ha solglasögon, en hatt och lätta lager. Ta hand om din kropp genom att dricka mycket vatten dagligen och ha en balanserad, näringsrik kost med soja och omega 3 (fisk). Följ en regelbunden motion. Få en tillräcklig mängd sömn - minst sju timmar per natt - och bara sova på ryggen. Ta ett dagligt multivitamin och minska negativa vanor som kan orsaka skrynkling, till exempel rökning, dricks, stress och sköljning.

Behandling

Det finns många sätt att behandla och ta bort rynkor. För lågdjupskrynkningar, överväga en överkroppskräm eller lotion för att ge kollagenceller och främja ungdomsledighet. Förutom hudutjämning, ger krämer som har bevisat aktiva ingredienser (som retinol och alfa-hydroxisyror) näring och läker huden, vilket främjar anti-aging effekter. Om du är missnöjd med allvaret av ansiktsskrynkningen, kontakta en betrodd hudläkare för att lära dig mer intensiva behandlingsalternativ för att hjälpa till att ta bort rynkor, såsom injicerbara ämnen (Botox eller Restylane), feta ympning, laseråtervinning och kemiska skalor. Varje behandlingsalternativ för ansiktsskrynkling varierar i kostnad, effektivitet och begränsning.

Fördelar

Ansiktsrinkbehandling kan få en individ att se år yngre än sin äkta ålder. Dessutom kan minskning av fina linjer och djupet av ansiktsfogar ha en positiv känslomässig inverkan. Många människor som lider av intensiv ansiktsskrynkling känner sig deprimerade att livet förbi dem för snabbt, eller att de inte längre är attraktiva. Framgångsrika behandlingsplaner behandlar både de emotionella och de fysiska effekterna av ansiktsskrynkling. En fysisk reflektion av mognad, ansiktsrynkor kan manifesteras i tunna linjer, hängande hud och djupa, furnade pannor. Eftersom huden förlorar flexibilitet, elasticitet och fuktighet, kan det tyckas att saken är torr och tunn. Det finns många receptfria produkter och professionella behandlingar för att ta bort ansiktsrynkor. Dessutom kan förståelse orsaken, förebyggande åtgärder och känslomässiga biverkningar av ansiktsrynkor hjälpa till att säkerställa en långvarig, effektiv rynkbehandlingsplan.
PDF:c5