Frisyrer för naturligt etniskt hår

 

Twists

Det finns två typer av vändningar, två strängar och tre strängar. Avsnitt och dela håret i två eller tre trådar och vrid varje tråd runt den andra tills du kommer till slutet av twist. När du vrider håret kommer håret att låsa upp, så det behöver inte säkras. Twists är ett multi-style alternativ. Samma vändningar kan tas ner och fingret kammade Vid hårvridning, använd en fuktighetskräm eller en liberal mängd macadamiaolja, som har mjukgörande egenskaper som mjuknar håret och ökar hårlighetsförmågan.

Flätor

Flätor kan uppnås på två olika sätt. Du kan dela håret, separera det i tre strängar och fläta varje sträng. Dessa kallas också flätor. Ett annat alternativ är att lägga till mänskligt eller syntetiskt hår i flätan. Dessa kan flätas hela vägen till flätens ände, eller de kan flätas en del av vägen och tillåtas hänga lös. Håret kan lägga längd och volym och göra håret mer mångsidigt. Undvik extra tät flätning, eftersom det kan orsaka brott och gallring.

Vård

Medan naturligt hår är friskare än hår som har blivit avslappnat kan det fortfarande vara skört och benäget för torrhet. Det behöver fuktas regelbundet. Djup tillstånd regelbundet med en produkt som Elasta QP Reconstructor. Reconstructor hjälper till att reparera håret och främjar styrka och elasticitet. Applicera en frisyr i håret och bära ett plastdunklock medan du sitter under en varm hårtork i 15 till 30 minuter Applicera oljor som oliv, macadamia eller sheasmör, och lägg i hår i en silke och satinduk före sängen. Håret blir mjukare och mer hanterbart vid vakning. Fler och fler afroamerikanska kvinnor väljer att bära sitt hår naturligt, istället för att använda relaxers eller andra alternativ för att räta ut håret. Att bära naturligt hår kan vara en frigörande upplevelse som låter dig omfamna den sanna essensen av dig själv. Det kan dock vara mycket arbete tills du kommer hänga på styling naturligt hår och hitta produkter som ökar hårens hälsa och hanterbarhet.