Hur appliceras M.A.C. Ögonskugga

 

1.

Applicera ett ljust lager av M.A.C. Ögonskugga Prep u0026 amp; Prime primer till hela lockområdet med ditt finger eller pensel. Att använda en primer är hemligheten att avtona lockets hudton, vilket ger ett felfri utseende, och det gör M.A.C. Ögonskugga stannar hela dagen eller natten.

2.

Välj tre färger från M.A.C. Ögonskugga. De bör sträcka sig i färg från en ljus eller neutral ton, medium och mörk. Välj nyanser av M.A.C. Ögonskugga som förbättrar din ögonfärg för att skapa dag eller kvällsutseende. Om du inte är säker på vilka färger som skulle fungera bäst, kontakta en professionell på en lokal M.A.C. räknare.

3.

Välj flera olika typer av M.A.C. Ögonskuggning borstar. Använd en 213 Fluff Brush, 239 Eye Shader Brush och 222 avsmalnande borste för att skapa maximal utseende med minsta mängd leveranser.

4.

Applicera en basfärg till hela lockområdet. Välj en ljus eller neutral färg som Bisque eller Flip för en naturlig dagstidning. Använd en M.A.C. Pigment som Frozen White (Frost) eller Mutiny (Blue and Gold Pearl) för att skapa en dramatisk kvällsutseende med M.A.C. Ögonskugga.

5.

Välj en mellanton för nästa färg M.A.C. Ögonskugga. Applicera det på ögonlocket, och blanda lite uppåt mot pennan och ner mot linjen.

6.

Applicera den mörkaste M.A.C. Ögonskugga färg till nedre ögonlocket och blanda det i vecket. Sopa den här färgen över hela det nedre locket, eller använd den endast på de yttre hörnen på det nedre ögonlocket.

7.

Blanda ljus, mellan och mörk toner för att undvika att skapa linjer där en färg stannar och en annan börjar. Dramatisk kvällsutseende kan skapas genom att inte blanda alla M.A.C. Ögonskuggor är helt färgade och skapar en separation av färger.

Tips och varningar

  • Om du inte har M.A.C. Ögonskugga Prep u0026 amp; Prime, täck hela lockområdet med ett litet lager av concealer. När du har torkat, applicera ett ljust lager av lotion över hela lockområdet innan du applicerar M.A.C. Ögonskugga. Komplettera din M.A.C. Ögonskugga titta med tillämpningen av andra M.A.C. produkter som eyeliner, ögonfransar, pennblyertspenna eller gel och mascara.
  • Att lära sig att applicera M.A.C ögonskugga kan skapa en mängd olika utseende på dagtid eller kväll, allt från subtil till dramatisk. Känd för sitt långvariga slitage, mångsidighet och brett spektrum av färger för vilken hudton som helst, M.A.C. Ögonskugga gör att du kan lägga ditt bästa ansikte framåt under alla tillfällen.