Hur man gör en fotoväska

 

Gör det själv fotoregler

1.

Fäst bilderna direkt. Utveckla och laminera ditt valda foto (er). På en väska med vanliga, tygsidor, använd tyglim eller en varm limpistol för att fästa bilderna på väskan. Du kan sedan rama bilderna med tygfärg eller limmade tygstycken.

2.

Använd fickor så att du kan byta ut bilder som du vill. Söm eller lim bildfickor på tygväskan. På så sätt kan du ändra bilderna som du använder när du känner för det.

3.

Skapa en strykad överföring. Använd ett kit som Trycksaker, skriv ut en bild från din dator på järntrycket, skölj sedan försiktigt bort stödet och stryk det på den valda handväskan eller påsen.

Att ha andra gör det för dig

1.

Gå till Snap Totes. De låter dig ladda upp din favoritbild, välja en stil med handväska och välja dina inredningsfärger. Du får en personlig bildpung på tre veckor.

2.

Besök en fotografisk plats som Shutterfly eller Snapfish. De har bara en stil med bildväska, men om du redan använder webbplatsen för dina bilder blir det väldigt lätt att skapa en bildpung genom dem.

3.

Pröva Flashbags. När du har laddat upp din bild kan du välja mellan ett antal olika produkter. Till skillnad från de flesta fotobolltillverkare sätter Flashbags din bild på alla sidor av väskan, inte bara en.

Tips och varningar

  • En annan Alternativet till butikshandlade fotokollager är så att du inte behöver bara välja en bild.
  • Se till att du använder din bildredigeringsprogram för att eliminera röda ögon och andra brister innan du gör din produkt.
  • Fotokort är ett bra sätt att visa upp dina bilder överallt. Och med fantastiska bilder på väskan, kommer du aldrig att glömma det någonstans. Det finns många olika sätt att skapa fotokort. Oavsett om du är en DIY-crafter eller någon som alltid sparar färgen, kan du definitivt få en som fungerar för dig .