Hur man lagrar rosenblad

 

1.

Förvara fräscha kronblad i en plastpåse, undangömd på ett svalt, torrt ställe som en garderob. Se till att de inte placeras i ett område där de kommer att krossas och förvaras i en låda för att förhindra krossning. Förvänta att kronbladen sparas så långt som ca 72 timmar.

2.

Kyl fräscha kronblad i ett långt liv - de kommer att ta upp till sju dagar om de lagras i en plastpåse och kylas.

3.

Håll frystorkad ros kronblad ur kylskåpet. Dessa kronblad har redan bevarats av frystorkningsprocessen, och så länge de 'hålls ute av sol och extrem värme eller fuktighet, kommer de att vara obestämd. Ta bara in dem i en plastpåse eller låda och lägg dem bort i garderoben eller en annan cool, torr plats.

Rosa kronblad är en populär bröllopsdekoration. Du kan också hitta dem till användning under Mors dag, Alla hjärtans dag eller något annat speciellt tillfälle eller semester som kan ses med en romantisk vridning. Oavsett om du plockar dina egna kronblad av färska blommor eller har beställt dem i bulk - i vilket fall de kan komma antingen fräscha eller frystorkade - kan du förlänga rosenbladens livstid genom att lagra dem ordentligt.