Hur man monterar ett Zoppini-armband

 

1.

Ordna charmerna på ett bord i den ordning de kommer att visas på ditt armband. Ta upp en charm och granska den. Varje charm glider ihop för att avslöja en krok på ena sidan och en liten bar på den andra. Kroken låses i baren, vilket gör att charmerna kan anslutas till varandra.

2.

Ta upp den första charmen och håll den mellan tummen och fingret så att den utsmyckade sidan står inför tummen. Skjut din tumme framåt, skjut ihop charmen för att avslöja kroken.

3.

Ta upp den andra charmen. Utför samma rörelse så att charmen glider ihop.

4.

Fäst kroken på den första charmen i den andra charmens bar. Släpp den andra charmen. Det kommer att dra in för att gömma kroken.

5.

Fortsätt processen tills armbandet är önskad längd. Haka den sista charmen bakom den första charmen.

Tips och varningar

  • Om du har problem med att förlänga länken på varje charm, använd ett verktyg att hjälpa dig. En stark nagelfil är ett alternativ; Du kan också köpa verktyg som är speciellt utformade för att montera italienska charmarmband.
  • Zoppini armband är modulära charmarmband bestående av platta, fyrkantiga länkar som kan anpassas och ändras beroende på användarens preferens. De liknar traditionella charmarmband, men i stället för hängande charmar är varje kvadrat en charm i sig som kan representera allt från favorit sport till människors namn. Charmarna knyts samman, och de är enkla att sätta ihop och ta ifrån varandra när du vill byta armbandets utseende.