Nätt frisyrer för medium till långt hår

  Medium till långt hår ger gott om utrymme för kreativitet. Du kan lägga ner den, binda upp den, fläta den, vrid den, krulla den eller räta den. Att skapa olika utseende behöver inte ta mycket ansträngning. Vissa frisyrer tar bara några minuter att skapa och kräva en minsta färdighetsnivå.

Flätad hästsvans

För en modern ta på den flätade hästsvansen, binda den på sida av ditt huvud och gör det seriöst ut. Dela håret på sidan och applicera lite texturiserande kräm. Använd dina fingrar för att knyta håret i en låg, lös hästsvans lite till vänster eller höger om huvudet. binda slutet av flätan, lämna ett par inches av obruten hår längst ner. Skruva på hästsvansens ände med 1-tums krulljärn och använd fingrarna för att klämma flätan på olika punkter för att få det att bli seriös. Applicera hårspray

Teased Ponytail

Denna stil ser enkelt och lätt att skapa. Använd en kam för att reta håret på toppen av ditt huvud för att lägga till volym. Separera hårsektionen ovanpå pannan , dra tillbaka den och använd bobbynålarna för att hålla den löst över den hårda delen av håret. Använd fingrarna att dra resten av ditt hår tillbaka och binda den i en lös, låg hästsvans. Dra i håret över hästsvansen för att få det att bli seriös och avslappnad. Dra ut några hårspetsar för att rama ditt ansikte.

Curls

Curls lägger volymen och fungerar särskilt bra på fint hår. Dela ditt hår som vanligt och applicera utjämningskräm på det. Använd en 2-tums krusjärn för att krulla bara den nedre halvan av ditt hår. Lämna dina lockar obehindrade och använd en hårspray för att hålla frisyren.

Slicked Back

En liten hårgel och stylingvax kan hjälpa dig att skapa en lätt, hårig frisyr. Använd en kam för att reta håret på toppen av ditt huvud för att öka volymen. Applicera lite hårgel på en kam och använd den för att plocka upp håret strax ovanför pannan, lyft upp det och slick det tillbaka. Denna metod skapar mer volym än att bara kamma bakåt. Applicera lite styling vax i ändarna av ditt hår för att skapa textur.