Olika frisyridéer med Bangs

 

Sida-svepade krusar med krullar

Mjuka, sidosvepta smällar smickrar på många olika ansiktsformer och funktioner. Parning med sidosvep med pärlor är ett perfekt utseende för både avslappnade och eleganta tillfällen. Det här håret fungerar bäst om det är tillräckligt långa halsar för att falla i ögonen. Om du gillar det här utseendet, fråga din frisör till kantkanten med en rakhyvel, skapa definition och vinklar. Dessutom överväga att lägga i långhåriga lager för att mjuka mejsladda ansiktsegenskaper. Medan håret är våt, delhår åt sidan. Kamklappar till sidan och torka i den riktning du vill att de ska sopa över. Skapa mjuka vågor i hela hårstilen genom att torka lås med en rund borste och curling med 2 'krulljärn. Kör fingrarna genom håret för att separera krullarna och lägg till en texturiserande produkt efter behov. Med det här utseendet kan du krulla pärlorna med ett stort krulljärn, räta ut dem för att skapa en slät look över pannan eller låt dem torka naturligt. Använd ett anti-frizz-serum om det behövs. Spritz med en lätt hårspray för att hålla håret på plats för hela dagen.

Wispy Bangs med Carefree Hair

Om du är tveksam till att ändra ditt utseende för drastiskt, överväga att få smala, smala smällar som slår precis under ögonbrynen. Dessa lager lägger just nog av intresse för att skapa en fräsch, mjuk ny hårstil, men är subtil nog att pinnas tillbaka eller borstas på sidan. Den här hårstilen fungerar också bra på kvinnor med naturligt vågigt hår. Kamma blöta framåt över pannan och låt dem lufttorka (ett slag -torkmaskinen till smällen kan skapa en rundad se). Torka resten av ditt hår med en paddla borste, vilket ger släta linjer för hår som är lätta att hantera hela dagen. Gnid några droppar anti-frizz-hårserum genom dina lås.

Tjocka pärmar och rak, dramatiskt hår

Den mest dramatiska frisyren med pärmar är tjock, rak och bredskalig bangs.Detta skapar drama på rak, tjockt hår av vilken längd som helst. Tala med din frisör om att skära tjocka smällar, brett över pannan, som vilar vid mitten av ögonhöjden när den är helt torr. En kunnig professionell kan skapa detta utseende utan att ta mycket av den totala hårlängden. Dessutom överväga att lägga i lager runt ansiktet eller klippa håret i en kort, skarp bob för ökad edginess. Applicera en hårrätande produkt till vått hår och torka i små sektioner med en paddellborste. Dra bangs stram nedåt för att hjälpa till att skapa den skarpa, trubbiga utseendet. Slät torrt hår (i tvådimensionella sektioner) genom jonisk keramikplåt och reducera frizz med ett anti-fuktighetsserum. Många kvinnor längtar efter att upptäcka en frisyr som är både frisk och lämplig för sina ansiktsdrag. En klassisk favorit 'do' är bangs. Frisyrer med pärlor kan vara sofistikerade, sorglösa eller dramatiska. Det finns många olika typer av hårklipp med smäll och otaliga utbytbara stylingalternativ. Upptäck din favorithårstil med smäll och kanaliser den i dina egna tresses för ett ansiktsramat, friskt utseende.