Om bantning av baddräkt

 

Minimera dina höfter men flaunt resten

Innan du köper en baddräkt, känn din kropp och dina kurvor. Titta på din kropp i en spegel i full längd. Ta en ärlig bedömning av din kropp. Notera vilka delar du vill täcka upp och vilka delar du vill visa upp. På så sätt blir det inte några överraskningar när du ser dig själv i en omklädningsrumsspegel. Det kan hjälpa till att ta en digitalkamera när du är i ditt omklädningsrum när du försöker på baddräkter. Minimera dina höfter genom att uppmärksamma de delar du vill visa upp, som din byst, smal midja eller långa ben. Enligt MoreSwimsuits.com borde du välja en mönstrad V-halsstil bikinitopp om du har en bra byst. Använd en strapless eller en asymmetrisk baddräkt om du har fantastiska axlar. Kvinnor med stora ben borde bära bikinibotten som är snittiga för att få benen att se ännu längre ut.

Rätt Fabric

Spandex (Lycra) är avgörande för att du ska smala på dina höfter. Detta material sträcker sig och har en mycket elasticitet. Det pressar allt som jigglar på dina höfter, buk eller botten och kan ge dig ett jämnare utseende. Innan du köper en baddräkt, leta efter procentandelen Spandex på märket som baddräkten innehåller. Ju högre innehållet i Spandex i baddräkten är desto större blir resultatet. Den bästa baddräkten erbjuder en nylon / spandexblandning eftersom den är hållbar, är bekväm och sträcker.

Baddräktstyp för att smala dina höfter

Om modetrenderna i baddräkten gör att du kryper, ignorera dem. Hitta en baddräkt som gör att du känner dig bekväm. Fashtastic.net rekommenderar att du bär en skirted bikini botten om dina problemområden är dina lår och höfter eftersom det skapar ett mer balanserat utseende. Undvik en skirted bikini botten med för mycket mönster eller detaljer. Välj ett enkelt mönster eller en solid färg på höftområdet. Ett annat alternativ är att bära en sarong för att dölja din bottenhalvdel eller andra större delar av kroppen. Undvik små bikinier. Stroplösa baddräkt stilar eller baddräkter som döljer dina höfter kan vara mycket bantning för päronformade kvinnor. En tankini fungerar bra med en badbyxa. Ha en baddräkt med veck, rufs eller mycket detaljer på toppen för att dra uppmärksamhet från dina höfter. Välj en halter hals bikini topp så ögonen kommer att fokusera på din klyvning istället för lår och höfter. Pojke shorts kan också ge mer täckning för stora höfter.

Välj rätt färg

Rätt färg kan också ge illusionen av smalare höfter. Välj mörka färger runt din botten för att göra dina höfter ser smalare ut. Svart är alltid bra för krympande problemområden. Undvik ljusa färger eller färger som skimrar. Håll dig borta från neon eller ljusa färger, särskilt runt höftområdet. Botten på din bikini ska vara en fast färg eller ett enkelt mönster. Välj en baddräkt som har en ljus färg på toppen med ett slående mönster. Den övre delen av din baddräkt ska vara i en djärv färg.

Detaljer för att lura ögat

Välj ett färgblock baddräkt, virvlande mönster eller V-necklines eftersom dessa visuella detaljer kan göra dina höfter snygga. En baddräkt med solida färgade mörka paneler som rinner ner på sidan av din torso kan minimera problemområdena. En dramatisk djup V-hals är perfekt om du har en bra byst. Välj djärva färger med mönster på toppen om du vill göra den övre halvan av din kropp till fokuspunkten. Ögonen kommer att dras mot mönstret i stället för kroppsdefektioner. Audacitymagazine.com rekommenderar kvinnor att bära en baddräkt med vertikala ränder för en bantningseffekt. När sommaren är precis runt hörnet kan du känna en rush med omedelbar panik. Vinter tillåter oss att gömma sig under tröja och tröjor, men på sommaren handlar det om att visa upp lite hud. Många kvinnor känner sig rädda när de tänker på att handla baddräkt. Det måste inte vara så. Det finns många knep som kan hjälpa dig att minimera dina problemområden. För vissa kvinnor är höfterna deras främsta bekymmer och orsakar mest ångest när de letar efter baddräkt. Kom ihåg att det inte är din kropp som inte är perfekt. Det är det faktum att du har den svarta baddräkten. Det är dags att ändra allt det.