Hur man stannar säkert i Florida Sun under våren

 

1.

Det första du bör veta och förstå är att vädret i Florida är lite på 'vild' sida i år. En minut kan det vara soligt, och nästa minut kan det vara mycket soligt. Låt inte solen lura dig! Även om du inte kan se den på grund av moln, är den fortfarande kvar och skadan som den kan orsaka kan fortfarande upplevas.

2.

När du går ut i Florida sol under våren är det viktigt att skydda dig själv. Du bör använda en högt numrerad solskyddsmedel, ha på sig hattar, solglasögon och till och med Chap Stick för att skydda dina läppar! Under dagen borde du lägga ett nytt solskyddsmedel varje två till tre timmar. Detta är särskilt sant om du deltar i att simma i en hotellpool, en vattenpark eller till och med en av Floridas många underbara stränder.

3.

Sporting det nya badandet kostym kan tyckas som den rätta saken att göra, men det är också viktigt att ha skyddskläder i Florida-solen! Det finns många olika typer av 'strandtröjor' som du kan få för att täcka dig själv i baddräkten. Du bör ta dig tid att titta på dessa skjortor. Det sista du vill göra är att du brinner 'själv ut på grund av skador från Florida-solen i början av din semester i Spring Break!'

4. < Det är viktigt att vara säker på att du dricker mycket vätskor medan du är i Florida-solen under våren. Om du misslyckas med att göra det kan du snabbt bli uttorkad. Du kan till och med komma till den punkt där du lider från värmeslag och / eller värmeutmattning. Dessutom är ju mer hydratiserad du är, desto mindre sannolikt kommer din hud att bli torr och spröd whe n exponeras för solen, poolkemikalier, strand sand och saltet i havet.

5.

Du bör förstå tecken på värmekomplikationer som utmattning och / eller stroke. Vanliga symptom är kramper i benen och i magen, svettas mycket, känns extremt utmattad, kräkningar och till och med svimning. Utöver detta kan du bli väldigt het eller mycket klumpig och icke-responsiv. Du bör omedelbart söka hjälp om du eller någon som du känner upplever några av dessa symtom.

Florida är en av de mest besökta destinationerna när det gäller Spring Break. Denna tropiska stat spelar värd för miljoner på miljontals studenter varje år. De mest populära Spring Break städerna i Florida inkluderar Panama City Beach, Miami, Florida Keys och Daytona Beach. Om du planerar att njuta av de soliga stränderna i Florida denna Spring Break, är det viktigt att du vet några steg om hur du stannar säkert i Florida-solen under den tid du är här.