Vad är de bästa hårvårdsprodukterna för förlängningar?

 

Penslar / kamrater

Eftersom försiktig vård krävs måste du välja kammar och penslar för att eliminera och släta håret. Combs bör vara vidsträckta. Innan du tvätter håret, borsta det med en mjukborste för att förhindra ytterligare fläckar. När du borstar börjar du alltid i ändarna och arbeta sedan uppåt mot förlängningsväft. Håll aldrig i hårförlängningarna, eftersom det kan extrahera dem och skada ditt eget hår.

Shampoo / Conditioners

Använd alltid ett mildt schampo för att rensa dina hårförlängningar. Stylisten som installerade dina hårförlängningar kan också ge dig rekommendationer om rätt schampo att använda. När det gäller balsam, välj en som är fuktgivande. Djuptillställ dina hårförlängningar minst varannan tre till tre dagar för att ge dem optimal fuktighet. Fråga din stylist att rekommendera bäst balsam. Använd en lätt hårförlängning fuktkräm varje två till tre dagar så förlängningarna torkar inte ut och bildar rattiga, splittrade ändar.

Styling Products

Hårförlängningar kan vara en dyr investering, därför måste du välja rätt styling produkter som inte skadar dem. Innan du applicerar någon värme, använd alltid ett värmeskyddsmedel för att skydda håret. Keramiska eller joniska stylingverktyg är bättre val för hårförlängningar. De är utformade för att styra värmen mer effektivt. Ju mindre värme som används på håret desto bättre. Undvik att använda kemikalier på håret; istället ta hårförlängningarna till en professionell som kan bearbeta dem på lämpligt sätt. Att få hårförlängningar är en investering. Även om dina hårförlängningar är långa, beror också på vilken typ av hår och installationsmetod som används, hur du behåller håret spelar också en avgörande roll. Om du vårdar dina hårförlängningar som om det var ditt eget hår, förvänta dig att de förlängningarna ser bra ut ett tag. Men om du försummar investeringen du har gjort kan du förvänta dig att bli besviken över ditt köp.