Hur man gör läppar ser fullare ut

 

1.

Förberedelsetid

För att få fulla läppar måste du först ha en bra grund. Med antingen en läppskrubb eller en mild tandborste, skrubba dina läppar för att ta bort flingor. Du bör helst exfoliera dina läppar en gång per vecka. Detta säkerställer att dina läppar blir snygga och släta innan du lägger på färg.

2.

Använd Concealer

Applicera concealer på dina läppar innan du sätter på antingen din läppglans eller läppstift. Detta hjälper färg att hålla sig vid dina läppar och hjälper det också att hålla längre.

3.

Applicera färg

Om du ska använda en läppstift som är några nyanser mörkare än din naturliga färg, överväga att använda en liner till första linjen dina läppar. Med din lipliner, rita en linje precis utanför din natuella läpplinje. Eftersom du kommer att fylla i dina läppar med en mörkare färg kan du göra det ganska enkelt.

Om din läppstift eller läppglans ligger närmare din naturliga läppfärg, applicera den bara på dina läppar - Inga linjer är nödvändiga!

4.

Applicera Gloss

Om du har använt en läppstift för färg, var noga med att applicera lite glans på dina läppar . Applicera en liten mängd i mitten av underläppen. Också, överväga att applicera lite klart glans eller reflekterande pulver precis i mitten av dina övre läppar precis ovanför där dina läppar möter din hud. Användning av glans eller pulver som detta kommer att bidra till att reflektera ljuset och göra dina läppar mer fulla än de är.

Tips och varningar

  • Använd en produkt som DuWops Lip Venom eller någon produkt som innehåller kanel. Det bidrar till att öka cirkulationen i dina läppar och tillfälligt plungar dem.
  • Smink är ett snabbt och enkelt sätt att lysa ansiktet och lägga till intresse. Läppglans och läppstift är två av de mest populära typerna av smink och kan användas för att göra dina läppar snyggare än de faktiskt är.
    PDF:c12