Velcro Rollers vs Hot Rollers

 

Varmvalsar

Varmvalsar är ofta keramiska och varje vals sitter på ett värmeelement i ett fodral. Set av varmvalsar kan sträcka sig från fem till 25 rullar och komma i olika storlekar. Satser innehåller vanligtvis stift eller klämmor för att hålla rullarna på plats. Större rullar skapar stora, voluminösa krullar, medan mindre rullar skapar hårdare, jämnare krullningar.

Kardborrband

Kardborrband är vanligtvis plast och täckta med kardborreband. Efter rullande hår sticker kardborrbandet till håret och håller valsen på plats. Velcro rullar kommer också i många storlekar, vilket ger olika typer av curl och volym.

Lastande Curl

På grund av deras värme ger varmvalsar en stark, jämn, långvarig krullning. Eftersom kardborrband inte bär sin egen värme, ger de inte alltid en jämn, solid curl som varar. De kan vara lika mycket som varmvalsar, men ge dig inte en stil som varar så länge.

Portabilitet

Varmvalsar kan vara skrymmande, tunga och svåra att ta med dig på resor. Velcro rullar är lätta och lätt att packa med dig vart du än går. Mindre rullar kan placeras inuti större för ännu mer kompakt resa. När du reser kan du använda kardborrband med hotellets hårtork för att spara mer utrymme i din resväska.

Användarvänlighet

Varmvalsar kan ge en bra kröning, men de kan vara svåra att använda. De är vanligtvis keramiska så att de kan hålla värme, men det gör dem också lite tunga och benägna att falla ut. Klemmen som oftast kommer med dem håller inte bra. Kardborrband är lätta att använda och lätta, men du måste vara försiktig när du tar bort dem, eftersom de kan dra och bli trassliga i håret.

Kostnad

Varmvalsar är i allmänhet dyrare, ofta från $20 till $70 beroende på hur många rullar och kvalité som finns. Kardborrband finns i dollarbutiker, några livsmedelsbutiker och skönhetsbutiker. De finns i olika storlekar och är vanligtvis billigt, säljer ibland mindre än 5 dollar för tre till sex rullar, beroende på storlek.

Varningar

Varmvalsar är just det: hett. Om du inte är försiktig kan du bränna dig själv med heta rullar . Velcro rullar kan hålla fast vid håret, dra och orsaka brott. För att se bra ut kan det vara viktigt, och en kvinnas hår är hennes krona härlighet. Att lägga på hår och volym till ditt hår är ett sätt att öka ditt utseende eller bara prova något annat. Varmvalsar och kardborrband kan vara användbara verktyg, och var och en har sina bra och dåliga poäng. Att veta vad dessa verktyg kan göra för dig är en utgångspunkt för att skapa ditt utseende.