Wash u0026 Go Hair Styles

 

Pixy

En av de enklaste tvätt-och-gå-frisyren är känd som en 'pixy'. Den pixy får sina lättvårdande uppgifter från att vara super kort överallt, 2 tum från krona till nacke. Naturligt lockigt hår fungerar bra med en pixy cut, men även rakt hår som skådespelerska Sharon Stones fina hår ser bra ut i denna stil.

Med sina korta spikar och slumpmässiga vågor är pixyn en snitt Det ser bra ut efter att ha tvättats med en bra schampo och balsam som Pantene för volym. Med hjälp av en mousse eller gel kan spikarna hålla sig spikiga och stilen är blygsam hela dagen.

Bob

En bra bobskärning, antingen kort eller axellängd, kan tvättas och gå om bäraren är lycklig med ett snyggt, naturligt utseende istället för en perfekt liten skulpterad frisör med hjälp av en hårtork eller varm curlers. Klipp med en snitt beskuren, avsmalnande nacke, bobben ' s naturliga, tousled look är begränsat till hårets krona och gör det lättare att tvätta och gå bra att gå.

När den bärs längre på axeln är bobens tvätt-och-gå-förmåga verkligen beroende av sin snitt. När den är nyligen tvättad och konditionerad med en bra produkt som Pantene Beautiful Lengths, kan en längre bobbur vara våtkammade i en presentabel stil om hårets krona är kammade mot sidan. Bangs med en osynlig del är en del av utseendet, och en gång lufttorkad kan bäraren fingerkamma eller borsta håret i en ser ut som kan användas säkert på kontoret eller ut till köpcentret.

Buzz-Cut

Buzz-cut är en annan tvätt-och-gå-frisyr som många kvinnor avskyr på grund av sin maskulinitet En buzz-cut är inget mer än en enkel skjuvad frisyr, med hår högst 1 tum lång. Buzz-skärningar ses oftare på män än kvinnor, men de står högt upp på tvätten -and-gå hårskala. Att få en bra snitt är nyckeln för kvinnor som önskar en buzz-cut. Avstå från att sitta i en frisörs stol för att få en. En frisör snarare än en barberare kommer att ge mer skicklighet och uppmärksamhet för att försäkra att den färdiga buzz-cuten är en feminin som smickrar en kvinnlig bärarens ansikte. Wash-and-go-håret kräver en ny skärning som ser riktigt polerad ut med bara vatten och ett par produkter. Helst bör håret vara mer än bara klippt. Det ska skäras i en tvätt-och-gå-frisyr. Det finns ett antal frisyrer du kan prova som ser fantastiskt ut med ett minimum av vård och några viktiga hårvårdsprodukter.