Hur man väljer hudvårdsprodukter

 

1.

Leta efter naturliga, botaniskt baserade ingredienser och se till att du är villig att äta allt du lägger på din hud eftersom din hud absorberar allt. Titta på dina nuvarande hudvårdsprodukter, Huvud och första ingrediens ska vara vatten. Var säker på att den är avsedd för din hudtyp. De viktigaste hudvårdsprodukterna som används dagligen är rengöringsmedel, toner, fuktkräm, ögonkräm och eventuella antiagingprodukter.

2.

Undvik produkt som innehåller mineralolja, petroleum motorolja som klibbar porer och orsakar utbrott), lösningsmedelsalkohol i form av propyl, isopropyl eller SD (extremt torkande), djur eller biprodukter som lanolin (utsöndring av får), formaldehyd och kemikalier (orsakar cancer), aceton (kemisk torkning ), konstgjorda färger och doft (irriterande som orsakar allergiska reaktioner och dermatit).

3.

Välj hudvårdsprodukter som är speciellt gjorda för att förbättra varandra. Hudvårdslinjer är avsedda att fungera synergistiskt så att varje produkt förstärker nästa. Var beredd och villig att använda alla hudvårdsprodukter som anges i anvisningarna. Om du inte gör det som föreslås, är det säkert ett slöseri med dina pengar.

4.

Din hudvårdsprodukter ska vara 100\% garanterade eller dina pengar tillbaka så att du kan prova först. Inte alla produkter kommer att fungera för alla. Många företag gör en hudvårdslinje, paketerar dem annorlunda och marknadsför dem till olika socioekonomiska klasser. Så studera först, ju mer forskning desto bättre blir dina resultat. Vill du ha en vacker hud i alla åldrar!

5.

Håll prova olika företag och varumärken för de bästa hudvårdsprodukterna för dig. Lämna inte upp! Det finns något där ute för alla. När du har hittat vad som fungerar för dig, använd det troget för att ha den hud som gör att du ser ut och känner dig bäst varje dag.

Tips och varningar

 • Välj naturliga, botaniskt baserade, grymheterfria hudvårdsprodukter
 • Välj ett företag som erbjuder en 100\% pengarna tillbaka garanti
 • Välj aldrig en hudvårdsproduktlinje baserat på kändisbetydelsen
 • Hitta någon med vacker hud och fråga vad de använder.
 • Se till att du kan försöka innan du köper, inte alla hudvårdsprodukter fungerar för alla.
 • Forskningsingredienser veta vilka kemikalier och irriterande att undvikas
 • Undvik alkohol
 • Undvik alla kemikalier som orsakar sjukdom, sjukdom, cancer
 • Hur man väljer hudvårdsprodukter:
  Att välja resultatorienterade, hälsosamma, icke-irriterande, föredragna hudvårdsprodukter kan vara svårt och överväldigande med alla tillgängliga val om du inte vet vad du ska leta efter.

  Använd dessa tips för att välja hudvårdsprodukter som gör att du ser ut och känner dig bäst varje dag.