Hur ser du ut som en över 40 kvinna

 

1. Ät hälsosam för att se het över 40 år. Efter 30 års ålder får du 1 liter fett om året. Lägg till skräpmat och läsk och en kvinna kan få 10 kg eller mer om året. Ät mycket grönsaker, sallader, frukter och magert kött som kyckling och fisk.

2.

Lyft vikter! Heta kvinnor över 40 behöver lyfta vikter mer än yngre kvinnor för att förhindra osteoporos och fortsätta att bli flabby. Lyft tunga vikter! Du har inte testosteron i dig för att bli stor!

3.

Klä på dig för din ålder. En het kvinna över 40 borde inte klä sig som en het 20-årig. Kjolar ska gå till knäet och topparna ska täcka hela midsektionen!

4.

Ha en naturlig look makeup. Om du vill se het och du är en kvinna över 40 år, du måste maskera rynkor och fläckar utan att gå för tungt, för mörkt (ögonmakeup!) eller för ljus. Investera i en stor ansiktsskyddande fuktighetskräm.

5.

Ta hand om dina tänder! När kvinnor blir äldre kan tänder bli mörka och gula. Gör ett möte för att få dem att bleka och borsta och tandtråd varje dag. Le och var glad! Du förtjänar det!

Du kan se het som en över 40 kvinna med dessa tips!