Hur man använder en solarium en gång i veckan

 

1.

Boka ett möte på din favorit solarium eller spa. Tänk alltid två eller tre gånger i veckan som fungerar bra för dig.

2.

När du pratar med receptionisten vid garvnings salongen, överväga att boka avtalar en gång per vecka för en hel månad. Notera tiden för din garvningsavdelning och dyka upp omedelbart för varje garvsession.

3.

En gång i garvningsrummet, klä av sig till din komfortnivå. Vissa människor väljer att bära sin baddräkt i garvningen, medan andra väljer att klä sig helt. Undressing helt kommer att hjälpa dig att undvika linjer från garvning.

4.

Slå garvningsboxen på enligt garvningsinstruktionerna. Vissa salonger kommer att ha garvningslådan redo för dig, vilket bara kräver en knapptryckning. Andra kommer att be dig att manuellt ställa in en timer själv.

5.

Ligga i garvningsbåsen (eller stå som det kan krävas) under solbränningssessionen. Placera solglasögon över ögonen, eller håll ögonen stängd genom sessionen för att undvika skador på ögonen.

6. När din solbränningssession är klar klä du helt och sanitera sedan garvningsavdelningen enligt garvsalongen.

Tips och varningar

  • Tänk på att boka möten i flera veckor samtidigt. Om du gör det kan du se till att du får din föredragna tid varje vecka. Om garvnings salongen erbjuder paketresor, överväga att köpa flera sessioner samtidigt. Detta sparar pengar för att köpa varje session singularly. De som är ny på garvning bör konsultera en garvningspersonal om hur lång tid som spenderas i en solarium. Människor som brinner lätt bör börja med lägsta möjliga effekt och tidsåtgång för att undvika solbränna.
  • Solning i en solarium är inte säkrare än oskyddad exponering för solen. De har båda visat sig öka risken för hudcancer, orsakar skador på huden och påskyndar utseendet på fina linjer och rynkor.
  • Att använda en solarium en gång i veckan är ett enkelt och bekvämt sätt att behålla en solbränna utan att bli för mörk, för snabb. Till skillnad från solning mer än en gång i veckan kan ett besök ge dig en jämn färg under en säsong. Vissa föredrar att sola oftare än en gång i veckan för att uppnå mörkare resultat. Solning en gång per vecka är ett bra sätt för de nya att garvning att börja.