Hur man lugnar och mjukar upp torra, knäppta händer

 

1.

I en medium skål, blanda 1 banan och 1 avokado tillsammans. Näringsämnena i dessa kommer att fungera som en fuktkräm.

2.

Lägg till? c socker, 2 matskedar salt och? kopp majsmjöl. Blanda väl. På grund av den hårdare konsistensen av dessa tre saker, kommer de att exfoliera och buffra bort död hud för att tillåta skiktet av huden under andan.

3.

Driva i ca 2-3 matskedar olivolja (beroende på konsistens) och? kopp vanlig yoghurt. (Sur grädde kan också användas som ersättare för yoghurt.) Blanda väl. Dessa ingredienser fungerar som mjukgörande medel.

4.

Du bör ha en ganska pasta på denna punkt. Lägg till hela / vitamin D-mjölken för att tunna ut.

5.

*** Du vill att blandningen ska vara en pasta som kommer att hålla fast vid dina händer. Att lägga till för mycket mjölk gör det för rinnande att hålla fast. Om det är för roligt, sätt helt enkelt mer socker eller majsmjöl i batchen.

6.

Applicera liberellt användarna på dina händer och täck alla områden inklusive handleden.

7. Lägg händerna i bomullshandskar för att skydda blandningen.

8.

Lämna masken i händerna åtminstone 30 minuter. För bästa resultat bär du mask och handskar över natten. Skölj av med varmt vatten. Skölj INTE med tvål, eftersom det här är en stor bidragsyter till den ursprungliga torrfaktorn.

9.

Upprepa detta så ofta du känner dig nödvändigt och känna resultaten i 1 dag!

När årstiderna ändras, så gör din hud ... speciellt under vintern. Om dina händer blir torra, smutsiga och ömma, här är en bra lösning för ditt smärtsamma problem.