Den bästa hårklippningen för långt, tjockt och frusigt hår

 

Tips klippa jämnt

Den enklaste och enklaste frisyren för kvinnor med långt hår är långt och skuren rakt över ändarna, utan skikt. Om ditt hår är krusigt, borsta inte det alls. Omedelbart efter duscha, använd en lätt mousse och kamma igenom och snurra med fingrarna. Skruka sedan upp från botten och låt ditt hår torka naturligt. Om håret är lockigt eller vågigt, har du en naturlig look som kvinnor med tunt, rakt hår avund. Moussen håller frizz i kontroll och de jämnt sneda tipsen gör skäret lätt att underhålla. Håll håret tämt och rena linjer.

Swooping Side Bangs

Frisigt, tjockt hår är ofta det fokuspunkt som ingen vill ha (det första folk märker), och ibland kastas en persons vackra ansiktsdrag åt sidan. Men även tjockt och krusigt hår kan rama ett ansikte elegant. Fråga din stylist för swooping sida bangs. Dessa är smällar som kan whisked till sidan, vilket innebär att de är lite lagrade och blandar sig i resten av ditt hår. De kan bäras med ditt hår ner, med ditt hår dras tillbaka, eller dras tillbaka med resten av ditt hår för att få dem ur ditt ansikte. De borde också klippas så att de också kan bäras som vanliga smällar, inte bara sidoband. Räta bara händerna för ansiktsramning eller hela hårets hår för ett elegant utseende.

Razorlag

Långt, tjockt och krusigt hår kan vara utmattande på grund av vikten. För att lätta på lasten utan att klippa ditt hår kort, fråga din stylist att raka håret ditt. Vad detta innebär är att stylisten kommer att använda en rakhyvel för att skarpa håret i en vinkel. . Det är så att tunna håret samtidigt som du skapar en snygg skärning samtidigt. Håret kommer att känna dig lättare och se kantigt ut när du går ut ur salongen. TIPS: Razorskurvor är benägna att dela upp slutar, så använd djupt balsam en gång i veckan och lämna in balsam varje dag för att skydda ditt hår.

Lager och flera lager

Razorlagring för att tunna ut tjockt hår skapar mycket små lager. Ett annat bra utseende för personer med långt, tjockt och krusigt hår. Med dramatiska skikt kommer håret att vara extra poofy. Del på sidan och krossa till önskad pojke för ett supermodelt utseende. Denna snitt med krusigt hår är för den djärva , som det kommer att dra utseende. Men i kombination med modell-esque förtroende och stil, kommer det här frizzy look att leta efter rätt orsaker.

Angle Cut

En vinkelsnitt är en kombination av dramatiska lager och rakbladslag Skärningen kommer att se längre ut, men inramar ansiktet, men vinklar kortare till baksidan av huvudet. De främre skikten kommer att vara rakhyvel ed, gör dem tunna ut och pekade mot botten. Ryggskikten kommer att bli mer dramatiska och skapa volym och poof i ryggen. Det bra med det här snittet är det, medan det fortfarande är väldigt luddigt och fräckt i ryggen, kan ansiktsegenskaperna stå på egen hand med ansiktsramens främre del av skäret. Denna snitt kan också rätas ut för en helt annorlunda utseende. Kvinnor med tjockt, krusigt hår tenderar att ha den svåraste tiden att välja frisyr. Det finns dock några hårklippningar som människor med jämnaste tjockaste och fräckaste håret kan omfamna. Ibland skapar frizz och krullar intresse, volym och en lätthet med vissa stilar.